Het is denk ik geen geheim dat Kneipp een van mijn favoriete huidverzorgingsmerken is. Ik ben dan ook iedere keer weer vrolijk als ik zie dat Kneipp een nieuw product heeft uitgebracht. Kneipp komt nu met de seconde handcrème, een crème die super snel intrekt en de huid ook nog eens optimaal voedt. Ik testte het product uit.
De verpakkingen van Kneipp zien er altijd super vrolijk uit. Zo ook van deze nieuwe handcrème. De crème komt in een handige knijptube met een plasticdop (die je er niet af hoeft te draaien, yay!).

De seconde handcrème bevat een aantal fijne ingrediënten. Sowieso zijn de producten van Kneipp altijd zonder conserveringsmiddelen, paraffine, siliconen en minerale oliën én gebruiken ze altijd natuurlijk ingrediënten. Een van die ingrediënten is avocadoboter, gemaakt van echte avocado’s. De handcrème voelt door deze avocadoboter heel voedend aan, maar is niet te zwaar of dik. Daarnaast bevat het product citroenverbena, een natuurlijk product dat de geest kalmeert en een zoete en frisse werking heeft. De handcrème ruikt daardoor ook heerlijk fris. De jojobaolie is een verzorgende olie die geschikt is voor alle huidtypes. Het zorgt ervoor dat de vochtbalans van je huid herstelt wordt en het werkt als natuurlijke antioxidant.

De seconde handcrème doet haar naam zeker eer aan. De handcrème voelt licht aan, waardoor hij lekker snel intrekt. Dit is ideaal als je even tussendoor een handcrème wilt gebruiken, zonder dat heel je handen vet worden. Daarnaast maakt de handcrème mijn handen een stuk zachter en zorgt het ervoor dat de huid niet meer zo stroef en ruw aanvoelt. De heerlijk frisse geur vind ik ook heel prettig. Niet te overheersend, maar ook niet saai.

Kneipp brengt weer een product op de markt waar ik fan van ben. De seconde handcrème doet echt wat in de naam beweerd wordt. Hij trekt snel in en maakt mijn handen lekker zacht. Heel fijn om overdag te gebruiken als je je handen even snel wilt verzorgen. De Kneipp seconde handcrème ligt vanaf nu in de winkels en kost €6,09 voor 75 ml.

Dit product heb ik ontvangen ter review, lees mijn disclaimer hier.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

6 reacties

  1. Ik ben erg benieuwd naar deze handcreme. Doordat ik door mijn werk binnen en buiten ben en airco gebruik ik veel handcreme.

  2. Ik ben alleen maar op zoek naar goede handcremes. Aan de handen kan je zien hoe verzorgd en hoe oud iemand is. Ik ga het ook proberen. Dank voor je duidelijke review waar heel veel tijd aan besteed is.

Plaats een reactie