Zijn jullie al bekend met het merk L.A. Girl? Ik ken het al een hele tijd, maar veel producten heb ik nooit echt getest van dit merk. Daar kwam laatst verandering in toen ik twee L.A. Girl Luxury Creme Lip Colors ontving. Vandaag vertel ik jullie meer over dit product en wat ik ervan vind.

Eerlijk is eerlijk, de verpakkingen van de lipsticks vind ik er een klein beetje cheap uitzien. De roze, metallic letters zijn niet helemaal mijn ding en de plastic huls ziet er gewoon een beetje goedkoop uit. Maar dat hoeft natuurlijk niets af te doen aan de kwaliteit van de lipsticks.

Hierboven zie je twee kleuren: Links zie je Promise en rechts Forbidden Love. Ik moet zeggen dat ik positief verrast ben door deze lipsticks. Ik vind de textuur van de lipsticks erg prettig. Ze voelen zacht aan en glijden over mijn lippen. Wel vind ik dat er een beetje een goedkoop geurtje aan de lipstick zelf hangt, maar die ruik je eigenlijk alleen als je de lipstick aanbrengt. Daarnaast vind ik ze echt super dekkend, wat ik een groot pluspunt vind. Ze voelen romig aan en trekken niet in de lijntjes van je lippen.

Promise is een mooie, paarse/donker roze kleur. Ik zelf ben dol op paarstinten, omdat ik dat mooi bij mijn huid vind staan. De lipstick is enorm dekkend en laat heel veel kleur achter.

Forbidden Love komt in de buurt van een nude/beige tint maar is wel een tikkeltje bruin. Ik vind hem zelf erg mooi, maar het is wel zo’n lipstick die je staat of niet. Ook deze dekt enorm goed.

Links zie je Promise en rechts Forbidden Love. Beiden vind ik het prachtige kleuren.

Dan nog swatches op mijn lippen. Boven zie je Forbidden Love, zoals je ziet is hij vrij neutraal, maar wel een tikkeltje bruin. Onder zie je Promise, een mooie donker roze/paarse tint.

Al met al ben ik erg tevreden over de L.A. Girl Luxury Creme Lip Colors. Ik vind het echt budget toppers, ze zijn namelijk heel betaalbaar. Voor €4,99 heb je al één van de vele kleurtjes. De lipsticks brengen fijn, zacht en romig aan en bevatten veel pigment. Ze zijn te koop op The Make Up Spot.

Deze producten heb ik ontvangen ter review, lees mijn disclaimer hier.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

7 reacties

  1. Ik vind de vormgeving ook erg goedkoop ogen.. Het gaat natuurlijk om het product, maar het oog wil ook wat. Ik vind de kleuren mooi, op je lippen zien ze er ook goed uit. Wel ben ik altijd erg benieuwd naar full face foto’s, omdat je dan goed kan zien wat de kleur met je gelaat doet :-).

  2. Ik vind de vormgeving helaas ook niet mooi.. De kleurtjes zijn wel mooi, maar toch kies ik liever lipsticks die er qua vormgeving mooi uitzien. Het oog wil ook wat toch?

  3. Dit zijn nou echt mijn kleurtjes, maar ik zou deze niet kopen, juist omdat ik zoveel kleuren heb hahaha! Ik vind ze super mooi

Plaats een reactie