In mijn ‘nog-te-reviewen-kast’ liggen heel veel lipsticks. Zo veel dat het me wel handig leek om deze te bundelen in een aantal artikelen. Ik vind één artikel over één lipstick vrij magertjes, dus vandaar dat ik er vandaag vier behandel. Vier totaal verschillende, maar toch erg interessante lipsticks.


Van links naar rechts zie je Flormar Deluxe Cashmere Lipstick Stylo in Festive Burgundy, Golden Rose Ultra Rich Color Lipstick in 44, The Body Shop Colour Crush in 230 en Sans Soucis Love Lipstick in Deep love.


Deze lipstick van Flormar in Festive Burgundy kocht ik afgelopen zomer in Barcelona. Ik was op slag verliefd op de kleur. Daarnaast vind ik lipsticks, die eruitzien als lipbalsems, vaak erg fijn. Vandaar dat ik ook benieuwd was naar deze. De Flormar is super gepigmenteerd. Het is een mooie knalroze kleur die fijn aanvoelt op de lippen. De lipstick glijdt er overheen. Je kunt hem zelf opbouwen, wat ik erg fijn vind. Daarnaast verzorgt hij mijn lippen ook nog eens.
Kijk nou hoe prachtig fel deze is! Ik wel meer kleurtjes!


De lipstick van Golden Rose in 44 heb ik al bijna een jaar in bezit, zonder dat ik hem geprobeerd heb. Echt zonde, want toen ik hem er weer bij pakte vond ik hem net zo prachtig als toen ik hem zag op de Huishoudbeurs vorig jaar. Dit is een mooie licht roze kleur. Hij voelt een stuk minder ‘smooth’ aan dan die van Flormar, maar dit is dan ook een echte lipstick. Hij droogt mijn lippen gelukkig niet uit en geeft mooi kleur af. De lipstick bevat een beetje glans, maar is heel draagbaar voor overdag.

Prachtige licht roze kleur.


The Body Shop Colour Crush in 230 vind ik niet zo heel bijzonder. Hij voelt zacht aan op de lippen, geeft meer het gevoel van een balsem en blijft daardoor ook niet heel erg lang zitten. Daarnaast vind ik de kleur standaard en niet mooi bij mij. Hij hydrateert wel, maar super veel kleur geeft hij niet af.

Ik vind deze kleur te paars/roze voor mij. Ik denk dat hij bij blonde dames erg mooi zal staan. Je moet wel van veel glans houden!


Tot slot de Sans Soucis Love lipstick in een mooie bruin/rode kleur (Deep Love). Deze kleur zal veel mensen op het eerste gezicht afschrikken, maar ik zelf ben wel fan van zulke kleuren. Ik vind ze mooi staan bij mijn huidskleur. De lipstick is ontzettend gepigmenteerd en glijdt over je lippen. Ik vind het erg mooi dat deze creamy is zonder enkele shimmer erin. Je moet de kleur wel aandurven, maar ik vind hem heel prettig in gebruik. Af en toe bijstiften is wel nodig.

Hele mooie, bijzondere kleur!


Alle kleuren op mijn hand: Sans Soucis, TBS, Golden Rose en Flormar.


Eigenlijk vind ik alle lipsticks wel fijn, alleen ben ik niet zo fan van die van The Body Shop. De kleur is niet bijzonder en hij gaat heel snel van je lippen af. De Lipstick Stylo van Flormar is mijn favoriet, hier wil ik graag nog andere kleuren van proberen.


Welke lipstick vind jij het mooiste?

 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

6 reacties

  1. Ik moet zeggen dat ik van alle lipsticks gecharmeerd ben, behalve die van The Bodyshop :). Die is net even wat te koel. Sans Soucis vind ik zelf ook een mooi merk, ze hebben fijne kleur die net even wat donkerder zijn.

Plaats een reactie