Lipstick is een van mijn favoriete make-upproducten. Toen ik laatst een bezoekje bracht aan het event van L’Oréal mocht ik een kleur uit de Color Riche Matte lijn kiezen. Tijdens het event werd mijn naam in de huls gegraveerd, isn’t it pretty? Vandaag laat ik jullie de lipstick zien, in de kleur Erotique.


Ik vind de lipsticks van L’Oréal er altijd chic en stijlvol uitzien. Ik vind het helemaal leuk dat mijn naam in de huls van deze lipstick staat gegraveerd, dat maakt hem toch extra bijzonder. Omdat ik de kleur van deze lipstick heel mooi vind, wilde ik hem graag reviewen!


De lipstick komt dus uit de Color Riche Matte lijn, wat betekent dat hij een matte finish heeft. Dit vind ik echt super mooi. Daardoor is de lipstick heel draagbaar voor overdag! De lipstick heeft een romige structuur wat ik ontzettend fijn vind aanbrengen. De lipstick glijdt als het ware over je lippen heen en is heel dekkend. Hij is niet extreem mat, maar er zit duidelijk geen shimmer of glans in. Daarnaast droogt deze lipstick mijn lippen niet uit, wat ik echt een pluspunt vind.


De houdbaarheid van de lipstick is best prima. Hij overleeft het zeker een paar uurtjes, maar zodra je gaat drinken of eten hebben je lippen daarna wel een touch up nodig.


Erotique is een oudroze kleur, perfect voor overdag! Hij is ontzettend draagbaar.


Zoals je kan zien trekt hij niet in de lijntjes en ziet hij er ook heel romig uit! Hij voelt echt ontzettend prettig aan.


En nog even een full face foto met dit mooie kleurtje! Ik vind het echt een hele prettige kleur.


Al met al vind ik de L’Oréal Color Riche Matte lipstick in 640 Erotique een hele fijne lipstick. Ik kan hem dan ook zeker aanraden als je op zoek bent naar een basic kleur voor overdag die prettig aanvoelt en een tijdje blijft zitten. De lipstick kost €14,99 en is te koop bij de drogist.

Dit product heb ik ontvangen ter review. Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

9 reacties

  1. Mmmh, in het echt is hij toch een stuk minder roze is mijn ervaring, neigt meer naar bruin, zowel op mijn hand als op mijn lippen, vond het een tegenvaller want op foto’s lijkt hij, net zoals hier, een stuk meer roze.

Plaats een reactie