Wisten jullie dat L’Oréal ook een ‘expert’-lijn heeft voor haarverzorging? Deze lijn geeft je het gevoel alsof je haar behandeld wordt in een salon met professionele producten, alleen dan thuis! Zelf was ik nog niet bekend met deze lijn, dus ik was heel benieuwd om een aantal producten te testen. Omdat ik nogal sluik en futloos haar heb, koos ik voor producten uit de ‘Volumetry’-lijn, speciaal voor meer volume.

Ik testte een shampoo en conditioner uit de L’Oréal Expert Volumetry lijn. Ik vind het design van de flessen heel mooi! Wel vind ik het storend dat de conditioner en shampoo een andere kleur verpakking hebben, haha! Maar dat is een klein detail. Het is mooier als alles uit de collectie op elkaar aansluit.


De L’Oréal Volumetry shampoo (€8,95) moet ervoor zorgen dat mijn haar meer volume krijgt, gevoed wordt en niet zwaar aanvoelt. De shampoo schuimt prima en ruikt lekker naar citrusvruchten. Toen ik met deze shampoo begon, merkte ik dat mijn hoofdhuid er heel erg aan moest wennen. De eerste keren tijdens het gebruiken had ik dan ook last van roos, dat vond ik wel vervelend. Ik merkte dat naarmate ik de shampoo langer testte, dit minder werd, maar toch had ik meer roos dan normaal. De shampoo voelt verder wel fijn aan. Mijn haar wordt zacht, ruikt fris en voelt luchtig aan. Toch merk ik niet echt dat er extra volume in mijn haar zit. De shampoo houdt mijn haar twee dagen fris, daarna moet ik het opnieuw wassen.


De L’Oréal Volumetry Conditioner (€9,95) vind ik fijner werken dan de shampoo. Dit product zorgt ervoor dat mijn haar ontzettend zacht en doorkambaar wordt. Ik heb geen last van vervelende klitten en mijn haar ruikt lekker naar citrusvruchten. Wat ik heel fijn vind is dat deze conditioner mijn haar niet vet maakt en het niet verzwaard. Helaas zorgt dit product ook niet echt voor volume, maar mijn haar glanst wel enorm!


Al met al zijn het twee prima, basic, basisverzorgingsproducten. Ze geven me eerlijk gezegd niet het ‘kappersgevoel’, daar vind ik de producten te gewoontjes voor. De conditioner vind ik fijner dan de shampoo. Zelf vind ik de gewone haarverzorgingslijn van L’Oréal met shampoo en conditioners net zo prettig. De geur van deze producten is wel echt heel lekker fris! De L’Oréal Expert Volumetry producten kun je hier kopen.

Deze producten heb ik ontvangen ter review. Untitled2628_zpsbba40ed1.png

 

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

5 reacties

Plaats een reactie