Toen ik laatst aanwezig was op het evenement van L’Oréal ontving ik wel een heel mooi palette: het L’Oréal La Palette Nude. Zoals jullie weten ben ik dol op nude-tinten oogschaduw. Toen ik dit pareltje zag, werd ik dan ook meteen erg benieuwd naar de kwaliteit ervan. Vandaag vertel ik jullie er wat meer over!


Het palette bevat tien kleuren, zowel matte als shimmer. Dat vind ik altijd erg fijn in een palette, omdat je het dan zowel voor overdag (matte tinten) als ’s avonds (meer shimmer) kan gebruiken.


Het uiterlijk van het palette vind ik erg mooi. Het is een mooie, zwarte, glanzende verpakking. Dit is trouwens de 02 beige variant. Er blijkt ook nog een andere variant te zijn, maar tot dusver ik weet, zal die nog niet verkocht worden in Nederland.


Het palette bevat mooie neutrale kleuren. Wel moet ik zeggen dat ik sommige tinten nogal op elkaar vind lijken. Er zitten zes matte kleuren in en vier shimmer. Daarnaast zit er in het palette een kwastje met aan de ene kant een sponsapplicator en aan de andere kant een klein kwastje om mee te blenden. Ook bevat het palette een spiegel, waardoor dit palette ideaal is voor onderweg.


De oogschaduws voelen zacht aan en hebben een prima pigment. De ene kleur is wat beter gepigmenteerd dan de ander. Er komt wel een beetje poeder vrij bij het gebruik van dit palette, dus let op voor fall out! De kleuren blenden erg mooi met elkaar en zijn goed zichtbaar op je ooglid. Daarnaast zijn ze goed te combineren.


De eerste vijf kleuren zijn vrij licht. De shimmer kleuren zijn over het algemeen beter gepigmenteerd dan de matte.


Kijk, deze kleuren zijn wat beter gepigmenteerd! Daarnaast kun je ze ook prima opbouwen.


Ook op je oog zijn de kleuren goed zichtbaar.


En nog even een full face foto waarbij ik dit palette heb gebruikt!


Ik vind het L’Oréal La Palette Nude zeker een mooi en prettig palette. De kleuren zijn ideaal voor overdag en ook is dit een fijn palette om mee te nemen. Wel vind ik de ene kleur wat beter gepigmenteerd dan de ander en sommige kleuren lijken een beetje op elkaar. De oogschaduw voelen wel zacht aan en blenden goed. Het duurt nog even voordat het palette te koop is in Nederland. Eind augustus ligt hij in de winkels. Het L’Oréal La Palette Nude zal €19,95 gaan kosten en is te koop bij de drogisterij.

Dit product heb ik ontvangen ter review, lees mijn disclaimer hier. Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

6 reacties

Plaats een reactie