Lovea Nature is voor mij een geheel nieuw merk. Nog nooit had ik van het merk gehoord, tot pas geleden. Ik kreeg een aantal mooie producten van het (bijna) 100% natuurlijke merk toegestuurd, twee gigantische pompen met douchegel en de Papaya Pulp Toning Gel.

Lovea Nature staat garant voor uiterst milde, parabeenvrije formuleringen in pompflacons. De producten zijn samengesteld met een minimum van 95% aan natuurlijke ingrediënten die huid en haar intensief verzorgen. De Lovea Nature-producten zijn crèmig, mild en zacht qua texturen en hebben geuren met subtiele bloemige geurnoten.


Allereerst probeerde ik de twee douchegels uit. Links zie je de geur papaya, die heerlijk zomers ruikt en rechts zie je vanille, die ik perfect vind voor de herfst. De verpakkingen zijn echt huge, in deze flessen zit maar liefst 750(!) ml douchegel. Daarnaast zijn ze ontzettend betaalbaar, want voor 750 ml douchegel betaal je maar €7,99.


De douchegels zijn prettig in gebruik omdat ze dus voorzien zijn van een handig pompje. Er zit echt ontzettend veel geur aan en ze schuimen lekker op de huid. Het product verzorgt mijn huid goed en droogt het niet uit. Daarnaast blijft de geur nog lekker een aantal uurtjes hangen. Daar houd ik echt van!


De Lovea Nature Papaya Pulp Toning Gel (€10,99) is een product wat ik eigenlijk nog nooit getest had. Het is namelijk een gel voor je lichaam. Volgens Lovea is de Firming Jelly with Papaya Extract verrijkt met papaja-extract en hydrateert hierdoor de huid. In combinatie met het toegevoegde cafeïnecomplex zorgt deze bodygel voor een verstevigend effect en helpt het de lichaamscontouren verbeteren. 


Als je de pot opent komt de heerlijke papaya geur je al tegemoet. Ik vind het heel grappig dat het product echt een gelei is. Het voelt een beetje plakkerig aan, wat ik het enige nadeel van dit product vindt. Als je het aanbrengt, voel je het plakkerige wel nog een tijdje namelijk. Verder is het product echt heel erg fijn. Het ruikt heerlijk en verzorgt mijn huid zo ontzettend goed. Het duurt even voordat het is ingetrokken, maar het resultaat mag er zeker wezen. Dit product is echt heel erg fijn voor mijn droge huid. Daarnaast is die geur zo lekker!


Wat zijn de producten van Lovea Nature fijn! Ze hebben me echt verrast. Vooral de douchegels vind ik heerlijk. De Pulp Toning Gel is ook fijn, maar je moet er dus rekening mee houden dat het een beetje plakkerig aan kan voelen. Ik vind het helemaal goed dat het merk natuurlijke ingrediënten gebruikt en dierproefvrij zijn. Naast deze producten zijn er o.a. ook nog shampoo’s, conditioners, bodylotions en haarmaskers verkrijgbaar. Het merk is te koop bij De Tuinen.
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

 
Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

6 reacties

  1. Ik ben nog niet bekend met dit merk. Wat leuk om te lezen dat het verkrijgbaar is bij De Tuinen. De douchegel met papaya lijkt me heerlijk qua geur. Wat fijn dat het een pompflacon is. Hygiënisch & gemakkelijk in gebruik.

  2. Pingback: Beauty | Opgemaakte producten februari 2015 - GlambeautyGlambeauty

Plaats een reactie