Remember dat ik way, way back een foto op instagram plaatste van deze Lip Lacquers van Manhattan? Ik spotte ze in Duitsland en nam ze gelijk mee omdat ze wel heel erg veel weg hebben qua uiterlijk van de Rimmel Apocalips Lip Lacquers. Laatst kwam ik er eindelijk aan toe om een review te schrijven. Benieuwd of ze ook net zo fijn zijn als de Rimmel Lip Lacquers? Lees dan snel verder!

Ik koos drie uiteenlopende kleuren, zodat jullie een goed beeld krijgen van de Lip Lacquers. Links zie je Kiss & Tell, daarnaast staat Tempting Red en de rechter is Mystic Midnight.


De verpakkingen van de Lip Lacquers zijn vrijwel identiek aan die van Rimmel. Ik heb ze naast elkaar gehouden en je ziet bijna geen verschil. Ik vind de verpakkingen mooi en strak. Je kan duidelijk de kleur zien aan de buitenkant, wat het makkelijk maakt als je meerdere kleuren hebt. Daarnaast staan deze Lip Lacquers gewoon super mooi in je stash.


De Lip Lacquers bevatten een sponsapplicator. Ik vind ze zelf heel erg prettig aanbrengen omdat ze stevig aanvoelen en je er heel precies mee kunt werken. De Lip Lacquers zelf zijn vrij dik en zeer gepigmenteerd. Het product zit tussen een lipgloss en lipstick in. Een keer over je lippen heen gaan is al genoeg om hem geheel dekkend te krijgen. De Lip Lacquer ruikt vrij zoet naar meloen, maar deze geur verdwijnt vrijwel meteen als je het hebt aangebracht. Kiss & Tell is een vrij oranje kleur. Ik zelf had hem in de verpakking vrij nude gegokt, maar hij is meer peachy.


Tempting Red is een prachtige roze/rode kleur die heel erg fel is. Ik vind hem zelf prachtig omdat hij naar het hot pink neigt, maar dit met een rode ondertoon.


Mystic Midnight is een prachtige, vampy rode kleur. Hij is heel donker, maar is daardoor perfect voor de herfst. Je moet het wel durven, maar als het je staat is het heel gaaf!


Zoals ik al vertelde zijn de Lip Lacquers heel erg goed gepigmenteerd. Doordat ze een beetje plakkerig en dik zijn, blijven ze langer zitten dan een gemiddelde lipgloss. Wel geeft het af als je bijvoorbeeld uit een glas drinkt of wat eet. Een paar keer per dag bijsmeren is dan wel nodig, maar alsnog blijft het erg goed zitten.


Hierbij nog even foto’s waarop ik de Lip Lacquers draag. Ik ben zelf het meeste fan van Tempting Red (middelste). Kiss & Tell vind ik echt vreselijk bij mezelf, gewoon puur omdat het een beetje een aparte kleur is die niet bij mijn huidskleur staat. Mystic Midnight vind ik ook heel tof, maar of ik dat aandurf?


Ik ben zelf zeer te spreken over de Manhattan Lip Lacquers. Ze zijn een super leuke budgetproof variant van de Rimmel Apocalips. Het enige nadeel is dat Manhattan in Nederland moeilijk verkrijgbaar is. Wel is het te koop in Duitsland bij de DM. De Lip Lacquers kosten rond de €3,75.

Wat vind jij van Lip Lacquers?
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

12 reacties

  1. Ze zien er erg mooi uit! En heel opvallend dat de verpakking zo erg lijkt op die van de Rimmel Apocalips Lip Lacquers.

  2. Ik vind ze alle 3 erg mooi! Vind het enorm jammer dat Manhattan niet meer in NL verkocht wordt want oh wat hadden ze een leuke spulletjes!

  3. Ze zijn heel mooi! Maar ik weet niet wie er eerst mee was haha, maar beetje jammer dat de huls precies tzelfde is als die van Rimmel! xxxx

Plaats een reactie