Wenkbrauwen vind ik ontzettend belangrijk. Ze bepalen je gezichtsuitdrukking en maken je make-uplook helemaal af. Ik ben daardoor altijd op zoek naar de perfecte producten voor wenkbrauwen. Laatst maakte ik kennis met twee producten uit de ‘brow’-lijn van Maybelline. De Maybelline Brow Drama Sculpting Brow Mascara en de Maybelline Brow Satin duo brow pencil. Vandaag vertel ik jullie wat meer over deze producten.


Het uiterlijk van de producten vind ik mooi strak. Niet te veel poespas en gewoon een mooie zwarte verpakking. Boven zie je de Brow Drama sculpting brow mascara, in transparant en daaronder zie je de Brow Satin duo brow pencil in medium brown.


Al zo lang ik mij kan heugen gebruik ik wenkbrauwgel. Ik heb het product echt nodig om mijn wenkbrauwhaartjes de hele dag op hun plek te houden. De meeste wenkbrauwgels die ik ken hebben een ‘normaal’ mascara borsteltje, maar die van Maybelline (€8,99) is een stuk bijzonderder! Het borsteltje begint namelijk recht en heeft aan het uiteinde een bolletje. Ik vind het borsteltje prettig werken. Ik kan goed bij alle haartjes. Wat ik erg prettig vind is dat deze brow mascara niet zo plakkerig aanvoelt. Hij droogt snel op en daarna zie je hem niet meer zitten. Het ziet er dus niet zo gel-achtig uit, maar je haren blijven wel goed op hun plek zitten. Ik vind de transparante versie ideaal, omdat deze voor iedereen geschikt is. Naast deze zijn er ook nog drie varianten met kleur te koop.


De Maybelline Brow Satin Duo Brow Pencil, medium brown (€11,99) heeft zoals de naam al zegt twee kanten. Aan de ene kant vind je een wenkbrauwpotlood en aan de andere kant een sponsapplicator met wenkbrauwpoeder. Het product is in drie kleuren verkrijgbaar (dark blond, medium brown en dark brown). De bedoeling is dat je eerst je wenkbrauw met het potlood bijtekent en daarna vul je ze in met de poeder. Ik vind het prettig dat het puntje van het wenkbrauwpotlood vrij dun is. Normaal zijn de punten van wenkbrauwpotloden wat dikker. Hierdoor kun je goed en precies je wenkbrauwen invullen. De poederkant met de sponsapplicator vind ik ook fijn werken. Je kunt hierdoor de plekjes opvullen die je met het potlood niet kon bijtekenen. De kleuren blenden goed samen en geven een mooi natuurlijk effect. Zo heb je eigenlijk het beste van twee werelden: poeder én potlood. Het product is ook ideaal voor onderweg.


De kleur medium brown is voor mijn wenkbrauwkleur echt perfect (ik heb oorspronkelijk licht bruin haar, dus als jij die kleur wenkbrauwen hebt, is deze kleur geschikt). Boven zie je een streepje gezet met het potlood en op de onderste foto is er met de poeder overheen gegaan. Zoals je kan zien is het geen dikke, harde lijn, maar een mooi subtiel resultaat.


Op bovenstaande foto heb ik zowel de Sculpting Brow Mascara als de Duo Brow Pencil gebruikt. Ik vind het resultaat erg mooi.


En nog even een full face foto waarbij je mijn wenkbrauwen goed kan zien! Ik vind mijn wenkbrauwen er heel natuurlijk uitzien.


Zoals je denk ik wel al kunt lezen, ben ik zeer tevreden over deze twee producten. De Maybelline Brow Drama Sculpting Brow Mascara is vrij basic, maar doet zijn werk goed. De Maybelline Brow Satin Duo Brow Pencil vind ik echt een handig product. Het geeft een mooi, natuurlijk resultaat.

Deze producten heb ik ontvangen ter review, lees mijn disclaimer hier. Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

4 reacties

  1. Inderdaad ontzettend mooie wenkbrauwen, heel natuurlijk! Ik gebruik deze producten ook heel graag iedere dag 🙂

Plaats een reactie