Mexx komt met twee nieuwe geuren: één voor hem en één voor haar. Volgens Mexx geeft Life is Now elke dag het weekendgevoel. De geuren bevatten verrassende combinaties van bestanddelen die je zintuigen zullen prikkelen om deze kleine grote momenten die elke dag langskomen te kunnen beleven. Mijn vriend en ik testten de geuren uit!
De verpakkingen van Mexx vind ik altijd mooi. Ze zijn simpel, maar strak. Niet te veel poespas en altijd herkenbaar. De Life is Now geuren van Mexx zijn bloemige, fruitige geuren die de zintuigen horen te prikkelen.

Life is Now Woman ruikt ontzettend fruitig en fris. Ik ben meteen wakker als ik dit geurtje op spray. De topnoten van deze geur bestaan uit peer, guave en sinaasappel. Delicate viooltjeswortel in het hart zorgt ervoor dat je alles uit het leven haalt, jasmijnblaadjes en witte lelie zorgen voor een vrouwelijke touch. Vanille, cederhout en muskusachtige noten vormen de basis van deze geur.

Ik vind Life is Now een vrolijke geur, waardoor je de dag met een goed gevoel begint. De geur is niet heel sterk, maar je kunt hem wel opbouwen. Daardoor is hij perfect voor overdag. Wel moet je het geurtje halverwege de dag nog eens op sprayen, want hij vervliegt een beetje na een tijdje. Ik vind dit echt een geurtje voor de speelse, jonge vrouw die nog een heel leven voor zich heeft. Het is denk ik ook een goed cadeautje, omdat dit een geur is die veel mensen lekker vinden.

Life is Now man is een mix van vers fruit, aangevuld met mannelijke kruiden en houtachtige noten. De topnoten van deze geur bevatten appel, ananas en kruidige noten als kardemon en bergamot. Het hart bestaat uit akkoorden van fresia, lavendel en een verfrissend akkoord van een zeebries. Sandelhout en patchoeli komen samen in de basis.

Ik kan zelf wel een mening geven over dit geurtje, maar het is natuurlijk leuker om dit door een man te laten doen! Daarom heb ik even de hulp van mijn vriend ingeroepen, die dit geurtje uitgebreid getest heeft. Mening Thijs: “Life is Now is een bijzonder fris geurtje. Er is niet veel mis mee en dat vind ik ook meteen de zwakte van de parfum. Zet tien luchtjes naast elkaar en er ruiken er vijf ongeveer hetzelfde als dit geurtje van Mexx. Dat wil niet zeggen dat ik Life is Now geen goede parfum vind. In tegenstelling: het is een prima luchtje. Niet echt zoet, wel fris en een beetje scherp. Een steady 7, als ik er een punt aan moet hangen.”

Al met al vinden wij de nieuwe Life is Now geuren van Mexx prima geurtjes voor dagelijks gebruik. Verwacht geen heel bijzondere geur, maar wel ééntje die voor iedereen geschikt is. Mexx Life is Now is vanaf nu verkrijgbaar bij de parfumerie.

MEXX Life is Now Woman
Eau de toilette, 15 ml – €17,50
Eau de toilette, 30 ml – €25,00
Eau de toilette, 50 ml – €33,00
Douchegel, 150 ml – €8,95
Bodylotion, 150 ml – €8,95
Deodorantspray, 75 ml – €12,00

MEXX Life is Now Man
Eau de toilette, 30 ml – €17,50
Eau de toilette, 50 ml – €25,00
Eau de toilette, 75 ml – €33,00
Aftershave lotion, 50 ml – €20,50
Douchegel, 150 ml – €8,95
Deodorantspray, 75 ml – €12,00

Deze producten heb ik ontvangen ter review, lees mijn disclaimer hier.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

Plaats een reactie