Persoonlijk ben ik nooit zo’n grote fan geweest van matte nagellak. Deze nagellaksoort lijkt alweer een beetje verleden tijd, maar Miss Sporty brengt het nu weer graag onder de aandacht met de Check Matte nagellak. In deze kleine collectie komen drie matte nagellakken uit, waarvan ik er vandaag twee laat zien. 

Kleur 002 is een matte, roze kleur. Wat mij direct opviel is dat de nagellak erg goed dekt. Met twee laagjes ziet hij er precies zo uit als in het flesje. Daarnaast lakt de nagellak niet stroperig, wat bij matte nagellak vaak wel het geval is. Dat is echt een pluspunt.

004 is mijn favoriet van de twee. Dit is een super stoere, zwarte kleur. Ik vind hierbij het matte effect echt heel erg gaaf. Deze dekt enorm goed en is dus ook niet stroperig.

Al met al ben ik blij verrast door de Miss Sporty Check Matte nagellak. Naast deze twee kleuren, is er ook nog een grijze variant verkrijgbaar. De nagellak dekt erg goed en laat geen vervelende strepen achter. Daarnaast zijn ze écht mat. De Miss Sporty Check Matte nagellak kost €2,49 per stuk en is te koop bij de Etos.

Deze producten heb ik ontvangen ter review, lees mijn disclaimer hier.

 

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

8 reacties

Plaats een reactie