De Clubbing Colour Quick Dry nagellaklijn van Miss Sporty is vernieuwd! Volgens het merk zijn je nagels in één minuut helemaal klaar en is één laagje nagellak genoeg voor maximale dekking. Kijk, van dat soort beweringen word ik natuurlijk ontzettend benieuwd!

In totaal zijn er maar liefst 34 verschillende kleuren. Het uiterlijk van de nagellakken is herkenbaar voor het merk. De nagellak heeft een breed kwastje waardoor je nagel bijna in één keer is gelakt. De nagellak droogt inderdaad heel erg snel en dat vind ik echt een pluspunt. Op alle foto’s draag ik twee lagen van de nagellak, want één was helaas echt niet dekkend genoeg…


040 is een lief, licht roze kleurtje. Deze nagellak is vrij doorschijnend. Ik draag hierboven twee laagjes, maar met drie was hij denk ik nog beter geweest.


065 in een knal roze kleur, die ik erg gaaf vind voor in de zomer! Deze dekt een stuk beter dan de vorige.


145 is een felle, bijna neon gele kleur. Deze nagellak vind ik ontzettend tof, maar helaas dekt hij niet zo mooi.


155 vind ik echt een prachtige, mint groene kleur. Deze dekt ook prima. Een van mijn favorieten!


185 is een prachtige, marine blauwe kleur. Ook deze dekt prima. Ik vind deze prachtig!


190 is een licht, pastelkleurige paars. Deze vind ik ook erg mooi!


Ik vind deze nagellaklijn wisselend. Sommige kleurtjes dekken beter dan andere. De houdbaarheid is niet heel erg lang, na een paar dagen begint de nagellak al aardig te slijten. De nagellak droogt wel erg snel en het kwastje vind ik fijn werken. Het zijn leuke, vrolijke kleurtjes voor de zomer. De Miss Sporty Clubbing Colour Quick Dry nagellak kost €1,99 per stuk en is verkrijgbaar bij o.a. Etos.

Deze producten heb ik ontvangen ter review, lees mijn disclaimer hier. Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

5 reacties

  1. Wat veel mooie kleurtjes zeg. Ik heb eerlijk gezegd nooit geweten dat Miss Sporty zo een leuk merk was met zulke leuke lakjes!

Plaats een reactie