Miss Sporty voegt acht nieuwe kleuren aan haar Lasting Colour Gel Shine nagellak collectie toe. De collectie bestaat uit 33 kleuren. Nagellak met een gel-look is op dit moment helemaal in. Ik vind het zelf altijd super mooi en ik vind het fijn dat een budget merk als Miss Sporty dit ook in haar collectie heeft. Vandaag laat ik de acht nieuwe kleuren aan jullie zien.

Ik begin meteen met het kleurtje dat ik het minst mooi vind. Nummer 551: White Night. Dit is een parelmoerig kleurtje wat helaas heel streperig lakt. Hij heeft wel een mooie glans, maar zulke kleuren krijg je altijd moeilijk dekkend. Ik draag hierboven twee laagjes.


552 Magic Paradise vind ik daarentegen wel erg mooi! Dit is een prachtige oud roze kleur met heel veel glans. Dit laat echt die gel-look zien. Deze kleur dekt erg goed, ik draag hierboven maar twee laagjes.


553 Hot Summer is een rode kleur die naar bruin neigt. Ook deze heeft weer een mooie glans en dekt in twee laagjes.


554 Velvet Evening is een prachtige wijnrode kleur. Ik vind dit een super geschikt kleurtje voor de herfst. Dit is een van mijn favorieten! Zo’n kleur kan altijd en de glans is heel erg mooi.


555 Gloaming is een mooie, felle, oranje kleur. Ook deze dekt in twee laagjes en heeft een mooie glans. Ik vind dit een mooie kleur.


556 Crepuscule vind ik ook erg mooi voor als het straks weer kouder wordt. Het is een mooie donker paarse kleur, die zelfs in één laag al dekt. Ik draag er hierboven twee.


557 Tropical is een citroengele kleur. Normaal houd ik niet zo van gele kleurtjes, maar omdat deze een beetje een oranje ondertoon heeft vind ik hem wel mooi. Dekt ook in twee laagjes.


En tot slot 558 Lagoon is een mooie zeeblauwe kleur. Ook deze heeft een behoorlijke glans. Ik draag hierboven twee laagjes.


Ik vind de nieuwe kleuren uit de Miss Sporty Lasting Color Gel Shine lijn erg mooi. Ze wisselen nog een beetje qua dekking, maar over het algemeen dekken ze goed. Daarnaast blijven ze met een topcoat toch zeker vijf dagen goed zitten. De kleuren zijn nu te koop voor €2,49 per stuk.

Deze producten heb ik ontvangen ter review, lees mijn disclaimer hier.
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

9 reacties

  1. Ik heb veel wisselende verhalen gehoord en vooral vaak gehoord dat de lakjes toch snel gaan chippen. Dat vind ik jammer en daarom zal ik deze lakjes dan ook niet zo snel gaan aanschaffen.

Plaats een reactie