We kennen ze inmiddels allemaal: de vloeibare lipsticks. Lipsticks die aanbrengen als een lipgloss, maar veel langer blijven zitten als een lipgloss. Verschillende merken hebben het product al op de markt gebracht, maar ook Miss Sporty is nu aan de beurt. Miss Sporty komt met de Lip Millionaire Liquid lipstick en vandaag vertel ik jullie wat ik er van vind.

In totaal brengt Miss Sporty zes kleuren uit die geschikt zijn voor verschillende gelegenheden.


De verpakkingen van de lipstick vind ik leuk! Ze zijn simpel, maar ogen niet goedkoop.


De drie kleuren die ik heb zijn Lucky Me, Full Peach en Coral Flush. De lipstick brengt erg fijn aan omdat hij dus een lipgloss applicator heeft. Het product is echt ontzettend dekkend en de kleur knalt van je lippen af. Je hebt maar één laagje nodig om je lippen te voorzien van een mooi kleurtje. Daarnaast ruikt de lipstick subtiel naar watermeloen, lekker!


Lucky Me is volgens Miss Sporty de perfecte nude voor een heerlijke wandeling met je liefje in het park. Chique en nonchalant. Lucky Me is inderdaad een hele mooie nudekleur. Voor mij vind ik hem iets te licht bij mijn huid, maar ik denk dat als je van je zelf een lichte huidskleur hebt, deze echt perfect zou zijn. De lipstick voelt romig aan en hydrateert mijn lippen ook nog eens. Ik krijg geen uitdrogend gevoel van dit product en daarnaast blijft het ook nog eens lang zitten.


Full Peach is perfect bij het genieten van een hip terrasje. Hij is fris en fruitig. Het is een mooie koraalroze kleur, die echt van je lippen afknalt. Wow! Wat is deze kleur opvallend en fel, heel erg tof. Ook deze brengt net zo fijn aan als de anderen. Ik vind dit echt een hele toffe kleur voor naar een feestje.


Volgens Miss Sporty is Coral Flush perfect voor een stapavond: een lieflijk koraalkleurtje, waarmee je zeer verleidelijk bent. Hij is zacht, fris en kleurrijk. Dit vind ik echt een hele stoere kleur. Het is een koraaloranje tint, die nog opvallender is dan de vorige die jullie zagen. Deze blijft echt ontzettend lang zitten!


Hier heb ik de kleuren nog even op mijn hand geswatcht. Links zie je Lucky Me, daarnaast Coral Flush en tot slot Full Peach.


En natuurlijk ook nog even op mijn lippen. Wauw, ik vind Coral Flush veruit de gaafste kleur!


En om jullie een nog beter beeld van de lipsticks te geven, heb ik ook nog wat full face foto’s gemaakt! Hier zie je Lucky Me, ik vind hem voor mij dus net iets te ligt, maar een mooi nudekleurtje is het zeker.


Full Peach is ook erg mooi! Alleen past de kleur niet helemaal bij de naam, ik vind hem meer knalroze. Wel erg tof!


En tot slot Coral Flush. Wauw, ik houd echt van deze kleur!


Al met al ben ik erg te spreken over dit nieuwe product van Miss Sporty. De kleuren zijn gaaf, origineel en het product is ook nog eens helemaal budgetproof. Ze kosten maar €3,99 per stuk en zijn nu verkrijgbaar bij de drogisterij.
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

10 reacties

  1. Ik heb Lucky Me en Coral Flush ook en ik vind vooral Coral Flush net zoals jij supergaaf, vooral omdat ‘ie zo lekker fel is!

  2. Ik vind ze zo onwijs leuk, de laatste twee heb ik ook, heerlijke felle kleuren! De nude kleur kan je eigenlijk best goed hebben vind ik!

Plaats een reactie