Miss Sporty komt met een nieuwe collectie genaamd Be Perfect die ervoor zou moeten zorgen dat je make-up van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat perfect blijft zitten. In deze collectie komen o.a. een nieuwe foundation en concealer uit. Omdat ik altijd super benieuwd ben naar budget foundations, testte ik deze producten voor jullie uit.

In totaal komen er vier kleuren foundation uit en twee kleuren concealer. Op de foto hierboven zie je de foundation in de kleuren 002 light en 003 medium (er is dus nog een lichtere en donkere) en de concealers in 001 light en 002 medium, hier zijn geen andere kleuren van.


De Miss Sporty So Matte Perfect Stay foundation beweert na 14 uur nog steeds perfect te zitten. Daarnaast zou deze foundation niet van je gezicht afglijden als het warm is en je transpireert. Ook maakt het product glimmende delen van je gezicht mat. Dat klinkt als een fijne foundation toch? En dat is nog niet alles. De foundation bevat ook nog vitamine A, C en E en het verzorgt je huid met antioxidanten. 


De foundation voelt prettig aan en niet te dik. Hij geeft een mediumdekking en ik vind hem heel prettig aanvoelen op de huid. Zelf heb ik de 002 light gebruikt, 003 medium is voor mij goed als een zomerfoundation, nadat ik in de zon heb gelegen. Het resultaat van de foundation vind ik heel erg natuurlijk. Hij blend mooi in met mijn huid en je krijgt geen cakey effect (thank god!). De foundation voelt inderdaad mat aan, als ik hem aanbreng glimt mijn huid niet. Of de foundation het echt 14 uur uithoudt, vraag ik me af. Wel vind ik dat deze foundation goed op z’n plek blijft zitten. Voor een prijs van €4,49 vind ik dit echt een aanrader.


Naast de foundation komen er ook twee kleuren concealer uit. Miss Sporty beweert dat de Perfect Stay liquid concealer donkere kringen verbergt en je een frisse uitstraling geeft. Van mijzelf heb ik enorme donkere kringen, dus ik ben de perfecte persoon om dit product uit te testen.


Helaas vind ik de dekking voor mijn kringen te licht. Voor onzuiverheden en andere plekjes is deze concealer voor mij prima, alleen bedekt het niet helemaal mijn donkere kringen. De concealer voelt wel prettig aan en blend net als de foundation erg mooi in de huid. Mocht jij dus wat minder donkere kringen hebben en vooral een concealer zoeken die je een iets frissere uitstraling geeft, dan kan ik je deze wel aanraden. De concealer kost €2,99 en komt in twee kleuren.


Bovenaan zie je de foundation in de kleuren 002 light en 003 medium. Light is perfect voor mijn gezicht als ik wat lichter ben en medium is geschikt als ik in de zon heb gelegen. De concealers daaronder zijn 001 light en 002 medium. Zoals je kan zien is medium te donker voor mij als concealer. Concealer moet altijd iets lichter zijn dan je eigen huidskleur.


Dit is mijn gezicht zonder make-up. Zoals je kan zien bevat mijn gezicht veel rood pigment. Verder heb ik altijd donkere kringen onder mijn ogen. Ik heb zelden last van onzuiverheden.


Op deze foto heb ik de foundation en concealer aangebracht. Zoals je kan zien is het rode pigment verdwenen. Wel had ik de concealer liever iets dekkender gezien voor mijn donkere kringen. Deze schemeren er toch nog wat doorheen. Ik vind de finish van de foundation erg mooi. Mijn huid ziet er gezond uit.


Ik denk dat Miss Sporty met deze producten een goede budget foundation en concealer aan haar schappen toevoegt. De producten zijn zeker niet verkeerd en ik ben vooral verrast door de foundation. De concealer is prima als je niet zoveel dekking nodig hebt. De producten liggen nu in de winkel.

Deze producten heb ik ontvangen ter review, lees mijn disclaimer hier.
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

3 reacties

  1. Ik zag eerst je gezichtsfoto’s voor ik las welke producten je daarop droeg..Ik vind het effect mooi maar dacht wel meteen: die concealer mag wel iets dekkender.. toen ik jouw tekst ging lezen stond dit hier ook. Wel een mooi effect!

  2. Het resultaat van de foundation vind ik erg mooi, jammer dat de Concealer niet zo dekkend is 🙂
    X

Plaats een reactie