Vroeger vond ik bronzers maar een overbodig product. Totdat ik leerde shapen en inzag dat het een prachtig en handig product kan zijn. Laatst kwam ik in aanraking met een budget bronzer van Miss Sporty: de Tan Up Your World bronzer.


De bronzer van Miss Sporty is echt ontzettend groot en daardoor kun je er natuurlijk lang gebruik van maken. De verpakking is vrij simpel, maar niet lelijk. Dit is trouwens de kleur 010 Hawaiian Flower, er is ook nog een donkerdere variant verkrijgbaar. Bronzer vind ik een super fijn product. Het geeft je gezicht meer dimensie en je kan het ook gebruiken om je gezicht wat slanker te laten lijken. Daarnaast heb je altijd een gezond kleurtje door de bronzer.


Vaak bevatten goedkopere bronzers heel veel shimmer. Dat vind ik altijd super jammer, omdat je er dan meteen uitziet als een discobal. Bij de Miss Sporty Tan Up Your World bronzer is dit niet het geval! De bronzer is prachtig subtiel en past heel erg goed bij mijn huidskleur. Ik denk dat hij voor meiden met een lichte huidskleur echt prima is. Hij is niet oranje en zeer gepigmenteerd. Heel veel budgetproof product dus!


De bronzer ligt qua kleur heel dicht bij mijn huidkleur, mijn hoofd is iets lichter dus daarvoor is hij perfect.


Ik heb het product aangebracht onder mijn wangen. Ik vind het een heel mooi, natuurlijk effect!


Zoals je wel kan lezen, ben ik ontzettend blij met deze budgetproof bronzer van Miss Sporty. De Miss Sporty Tan Up Your World bronzer kost €3,99 en is te koop bij de Etos.

Dit product heb ik ontvangen ter review. Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

6 reacties

  1. Ik heb al meerdere reviews gelezen over deze bronzer en ze zijn allemaal positief :-)! Zelf heb ik een budget bronzer van Rimmel, ook érg fijn!!

Plaats een reactie