Al een tijdje is de Nicole by OPI nagellak onder andere te vinden bij Big Bazar en de Op=Op Voordeelshop. Omdat ik zelf een groot fan ben van OPI, wilde ik dit dochtermerk graag eens proberen. Daarnaast zijn de nagellakjes op mijn naam geschreven, want mijn tweede naam is Nicole. Dan moet ik ze wel in huis hebben toch?

De Nicole by OPI nagellak is anders vormgegeven dan de welbekende OPI lakjes. Ze hebben een andere vorm, maar de dop ziet er wel hetzelfde uit. Nicole by OPI is eigenlijk een ‘drugstore’ variant van de gewone OPI nagellak. Ze zijn hierdoor dus een stuk betaalbaarder. Nu is Nicole by OPI hier helaas niet in de gewone drogisterij te vinden, wél liggen er oudere collecties bij Big Bazar voor een heel klein prijsje. En zo kunnen we alsnog genieten van deze mooie nagellak.


Het eerste kleurtje wat ik meenam is My empire… My rules (Kardashian collectie). Dit is een mooie taupe/bruine kleur, perfect voor het najaar. De nagellak van Nicole by OPI lakt prima. Wel hebben ze twee laagjes nodig om volledig te dekken. Het eerste verschil met OPI, want die dekken meestal in één laag. Het kwastje is erg fijn, hij is plat en wat breder waardoor je gemakkelijk je nagels kunt lakken.


Khl0é had a little lam-lam is een donker groen/blauwe kleur. Zoals de naam al deed vermoeden komt deze ook uit de Kardashian collectie. Het kleurtje is vrij basic en bevat geen shimmer. Het is een creamy kleurtje. Wel vind ik hem erg mooi.Got style? is een wat specialer kleurtje dan de twee bovenstaande. Dit komt vooral doordat er een mooie zilveren/gouden shimmer in zit. De kleur zelf is rood/oud roze. Ik vind hem erg bijzonder en hij had maar twee laagjes nodig om volledig te dekken.Sea how far you go vind ik veruit de mooiste van de vier. Dit is een prachtige goud/groene lak. Hij is erg speciaal omdat hij in het ene licht goud lijkt en vervolgens lijkt de nagellak weer olijfkleurig. De shimmer die erin zit is echt prachtig. Ik vind de kleur heel chic staan. Ook deze dekt in twee laagjes. 


Ik ben erg tevreden over de Nicole by OPI nagellak. Het is een iets simpelere variant van de luxe OPI nagellak. Ontzettend leuk dat ze het nu tijdelijk verkopen bij de Big Bazar. Ik zou dus zeker even kijken als je er langs komt. Ze hadden best veel verschillende kleuren. De nagellak kost 2 à 3 euro. Heb jij al een kleur getest van Nicole by OPI?
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

7 reacties

  1. Zeker mooie kleuren, ik ben het meeste fan van de tweede.
    Ook voor mij zijn deze nagellaken op mijn naam geschreven, mijn tweede naam is ook Nicole. Twins 😉

  2. Wat een leuke lakjes zeg. Ik vind deze lijn van OPI altijd een beetje extra leuk omdat ik zelf ook Nicole heet hihi!

Plaats een reactie