Toen ik vorig weekend in Keulen was, spotte ik bij de DM de nieuwe LE van P2: Some Like it Hot. Deze limited edition bevat een aantal mooie, zomerse nagellakken. Ik nam twee knalkleurtjes mee, die ik vandaag aan jullie laat zien.

Ik vind de nagellak van P2 altijd erg fijn in gebruik. Ze lakken fijn, blijven goed zitten en zijn ook nog eens budget proof. Links zie je de kleur Cosmopolitan en rechts Swimming Pool.


Swimming Pool is een mooie, opvallende, licht blauwe kleur. De nagellak is creamy en dekt ontzettend goed. Ik draag hierboven twee laagjes, maar één laagje is al genoeg om deze kleur dekkend te krijgen. Ik vind dit echt een super geschikt kleurtje voor in de zomer. Hij knalt van je nagels af!


Toch is Cosmopolitan mijn favoriet van de twee. Dit is een prachtige, knal roze kleur die ontzettend opvallend is. Toen ik deze kleur op had, kreeg ik meerdere complimenten. Ik vind hem zelf ook zo mooi voor in de zomer! Hij is heel erg fel en ook deze dekt super goed.


Ik vind deze twee kleuren uit de P2 Some Like it Hot LE erg leuk! Ze zijn ontzettend zomers en ook kwalitatief zijn ze prima voor de prijs die je ervoor betaalt. De nagellak kost maar €2,25 per stuk en is te koop bij de DM in Duitsland.
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

11 reacties

  1. Cosmopolitan vind ik erg mooi.. Hoe lang blijft de nagellak ongeveer goed op je nagels zitten (dus zonder te chippen?!)

Plaats een reactie