Als ik ergens wel een fan van ben is het parfum. Het liefst heb ik honderd geuren, zodat ik iedere dag een ander op kan. PUMA introduceert twee nieuwe geuren voor hem en haar: Time to Play. De geuren geven volgens PUMA een heerlijk verfrissend gevoel. Ik schakelde mijn vriend in om me te helpen met deze review, want wie kan er nou beter een mannengeur beoordelen dan een man? Benieuwd wat wij van de nieuwe geuren vinden? Lees dan snel verder!


De verpakkingen van de Time to Play parfum zijn simpel en minimalistisch. De verpakking is geïnspireerd op de twee meest herkenbare kleuren van het merk: felrood en wit. Links zie je de vrouwengeur en rechts de mannengeur. Ik vind het zelf mooi dat de flesjes voor hem en haar op elkaar lijken, maar niet identiek zijn.


PUMA Time to Play Woman is een cocktail van gekleurd fruit en levendige bloemen. De topnoten die deze geur bevat zijn sappig rood fruit, sprankelende limoen en groene mango. Het hart van de geur wordt gevormd door een vrouwelijk boeket vol kleurrijke bloemen. De hartnoten zijn roos, lelieaccenten en de tiarebloem. De basis van deze parfum bestaat uit sensuele noten van crèmeachtig sandelhout en ambernoten. Daarnaast bevat de geur ook nog muskus, waardoor hij extra lang blijft hangen.

Ik vind de geur echt heel erg lekker. Hij is fris en voelt voor mij sportief aan. Iets wat perfect past bij een merk als PUMA. Ik zou het omschrijven als een jonge, zoete geur, zeer geschikt voor de sportieve meiden onder ons. De geur is voor mij perfect voor overdag omdat ik hem niet te zwaar vind. De geur blijft erg goed hangen, ’s avonds ruik ik hem vaak nog en dat vind ik echt een pluspunt.


PUMA Time to Play Man bestaat uit een mix van frisse citrusnoten die contrasteren met warme, maar toch mannelijke noten. De geur straalt energie uit omdat deze opent met de frisse topnoten van het regenakkoord en de citruscocktail van limoen, citroen en bergamot wordt aangevuld met ananas. Als hartnoten bevat de parfum basilicum, meloen en galbanum. De basis van de geur bestaat uit cederhout in combinatie met het hars van ladanum. Verder wordt de basis gevormd door amber- en muskusnoten in combinatie van patchoeli.

Mening Thijs: “Ik onderscheid geurtjes altijd aan de hand van frisheid. Deze parfum krijgt van mij een 9 op een schaal van 10 op het gebied van frisheid. De geur is niet scherp en toch lekker. Daarmee behoort deze eau de toilette van Puma nu tot één van mijn favoriete mannengeurtjes. Ik vind hem niet speciaal genoeg om uit te gaan of iets leuks te doen met Danique, maar de parfum is bijvoorbeeld perfect als je een paar uurtjes naar school moet. Een kleine kanttekening: na een paar uur is de geur van de parfum verdwenen. Dus neem het flesje mee en spuit het om de zoveel tijd opnieuw op de huid. Prima geurtje!”


Al met al zijn wij het er allebei over eens dat de PUMA Time to Play geuren, heerlijke frisse parfums zijn voor overdag. Het fijne aan deze geuren is dat ze heel erg betaalbaar zijn. Voor een flacon van 60 ml (degene op de foto’s) betaal je maar €23,95. De geuren zijn ook zeker geschikt om cadeau te geven, omdat het vrij neutrale geuren zijn die iedereen wel lekker vindt. PUMA Time to Play is vanaf nu verkrijgbaar.

PUMA Time to Play Eau de Toilette, 20 ml – €11,95
PUMA Time to Play Eau de Toilette, 40 ml  – €18,95
PUMA Time to Play Eau de Toilette, 60 ml  – €23,95
PUMA Time to Play Shower Gel, 150 ml – €7,95
PUMA Time to Play Deo Aero Spray, 150 ml – €7,95
PUMA Time to Play After-shave lotion, 60 ml – €14,95
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

4 reacties

Plaats een reactie