Een hele tijd terug was ik aanwezig bij een Pupa event waar onder andere de I’m Lipstick werd gepresenteerd. Na afloop kreeg ik een leuke goodiebag mee. Vandaag laat ik jullie zien welke producten hierin zaten en wat ik er van vind.

De verpakkingen van Pupa vind ik altijd prachtig. Ik krijg er direct een luxe gevoel bij.


Allereerst wil ik jullie wat meer vertellen over de Pupa Vamp mascara. Deze mascara was niet nieuw voor mij. Ik gebruik hem al een aantal jaren en vind dit een van de beste mascara’s ever.


De mascara heeft een normaal borsteltje met haartjes, waarbij het uiteinde wat dikker is dan het midden. Ik vind deze mascara altijd heel prettig aanbrengen, voor zowel de boven- als onderwimpers. Hij maakt mijn wimpers mega zwart en daarnaast zorgt de mascara niet voor klontjes. Altijd als ik deze mascara draag krijg ik complimentjes over mijn lange wimpers! Zeker een aanrader.


De Pupa Vamp oogschaduws zijn er in verschillende uitvoeringen. Links zie je de Pupa Vamp compact eyeshadow in 203 en rechts zie je de Pupa Vamp Wet & Dry eyeshadow in 002. Zoals je kunt zien is een oogschaduw baked, waardoor je hem dus gemakkelijk nat en droog kan aanbrengen.


Pupa Vamp compact eyeshadow in 203 is een mooie burgundy/paarse kleur. Ik vind deze kleur echt perfect voor de herfst en winter. Het is een mooie warme kleur die perfect in de crease staat. De pigmentatie is, zoals ik gewend ben van Pupa, goed. De oogschaduw heeft geen fall out en bevat shimmer.


De Pupa Vamp Wet & Dry eyeshadow in 002 is een mooie lila/grijze kleur. Deze is prachtig op het bewegende ooglid met een donkere kleur in de crease. Ook deze bevat veel pigment en shimmer. Ik vind dit een hele mooie kleur!


De Pupa I’m lipstick is dus een vrij nieuwe lijn van het merk. In deze collectie zitten maar liefst 40(!) kleuren. 308 is er een van.


De kleur is een prachtige donkerrode kleur. Deze vind ik erg mooi voor in de winter, maar je moet het wel durven. Ik zelf draag bijna nooit donkere lipsticks, maar ik vind het mezelf wel altijd mooi staan. Mooier dan roze-tinten. De structuur vind ik erg fijn. De lipstick is mat, maar voelt niet droog aan. Hij hydrateert mijn lippen en de kleur blijft bijzonder lang zitten. Dat komt denk ik ook doordat het een donkere kleur is. Hij trekt niet in de lijntjes en zorgt voor een mooie egale lip.


Zoals je kan zien is het pigmentatie van de bovenstaande producten erg goed.


Een full face foto waarbij ik de producten gebruikt heb!Dan heeft Pupa ook een lijn met daarin nagellak met een gel-look, de Lasting Color gel nagellak. Ik heb hiervan de kleur 112, een mooie donkerblauwe kleur. De nagellak van Pupa vind ik altijd erg fijn. Het brengt mooi egaal aan en blijft zeker drie dagen mooi zitten. De gel-look vind ik ook erg leuk.


Zoals je wel kunt lezen ben ik erg tevreden over de Pupa make-up. Ik vind het gewoon een mooi merk en de producten zijn kwalitatief erg goed. Je betaalt er daardoor gemiddeld wel iets meer voor. Het merk is o.a. te koop bij de DA.

Pupa Vamp mascara – €16,95
Pupa Vamp Compact eyeshadow, 203 – €13,50
Pupa Vamp Wet & Dry eyeshadow, 002 – €13,50
Pupa I’m lipstick, 308 – €17,50
Pupa Lasting Color Gel nagellak, 112 – €6,95

 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

10 reacties

  1. Wat een mooie items! Ik heb er zelf een oogschaduwpalette van en die is erg goed. De oogschaduw vind ik vooral heel mooi als ik dat zo zie :).

  2. Wat een prachtige producten, ik vind Pupa een heel mooi merk. Ik zou vooral graag de oogschaduws eens willen proberen!

Plaats een reactie