Revlon vind ik altijd een erg fijn merk als het om make-up gaat. Helaas is het in Nederland wat moeilijker verkrijgbaar. Gelukkig heeft de webshop Parfumania.nl een ruim assortiment aan Revlon producten, wat het voor ons weer makkelijker maakt om het aan onze stash toe te voegen. Ik voegde laatst drie producten van Revlon aan mijn collectie toe, die ik vandaag aan jullie laat zien.
De lipproducten van Revlon behoren altijd wel tot mijn favorieten. Daarom wilde ik graag twee andere soorten uitproberen. Links zie je een Revlon Ultra HD lipstick. Daarnaast een product dat mij erg deed denken aan de populaire Shimmer Bricks van Bobbi Brown, het Revlon Highlighting palette. Tot slot zie je een Revlon Colorstay Ultimate Suede lipstick.

Het Revlon Highlighting palette in Rose Glow (€14,50) is toch wel een favoriet geworden de afgelopen maand. Oke, de kleuren geven niet super veel pigment af maar de glans is zo mooi! Als ik dit product op de appeltjes van mijn wangen aanbreng, heb ik echt het idee dat ik straal. In het zonlicht is dit product echt prachtig. Je kunt hem ook prima als highlighter gebruiken, maar daarvoor vind ik hem dan net weer te roze. Ik gebruik hem graag op mijn wangen om het wat extra glow te geven. Het product is wel vrij poederig, maar je kwast pakt veel kleur op.

Het highlighting palette heeft een zilveren glans. Daardoor is hij denk ik voor iedereen wel draagbaar. Daarnaast geeft hij dus een licht roze kleur af.

Dan de Revlon Ultra HD Lipstick in Iris (€14,50). Deze kleur vind ik zo tof! De huls van de lipstick is simpel maar niet lelijk. Alleen jammer van de plastic dop, maar zo kun je wel goed de kleur zien. Wat ik fijn vind aan deze lipstick is dat hij schuin afgesneden is. Daardoor brengt hij net zo makkelijk als een lippenbalsem aan. Hij ziet er niet alleen uit als een balsem, hij voelt ook als een lippenbalsem. De lipstick is heel zacht en romig en geeft ontzettend veel kleur af. Een laagje is genoeg om al een dekkende kleur te geven. Daarnaast ruikt hij prettig aan. Hij overleeft geen hele maaltijd, maar ik vind het niet erg om af en toe bij te smeren.

Hier zie je de lipstick op mijn lippen. Ik draag hier trouwens ook het Revlon Highlighting palette, zie je wat voor mooie glow hij geeft! De lipstick vind ik echt perfect voor in de herfst. Het kleurtje doet me stiekem een beetje aan de kerst denken.

Tot slot laat ik jullie de Revlon Colorstay Ultimate Suede lipstick in Socialite (€11,95) zien. Deze ‘lipstick’ neigt naar mijn idee veel meer naar een lippenbalsem. Hij voelt en ziet er niet alleen zo uit, hij is ook niet zo dekkend. Het kan ook door de kleur komen dat je hem niet zo goed op mijn lippen ziet, maar de omschrijving op de website doet toch anders lijken. De lipstick is wel ontzettend verzorgend, er zit dan ook amandelolie in. Ik merk zeker dat mijn lippen gehydrateert worden als ik dit product gebruik. Voor de kleur en dekking zou ik hem niet kopen, maar hij verzorgt wel prima.

Hierboven zie je de Revlon Colorstay Ultimate Suede lipstick op mijn lippen. Zoals je ziet is er een lichte roze glans, maar zie je duidelijk mijn lippen er nog doorheen. Hij voelt wel prettig aan en geeft een mooie glans. Hij is dus heel draagbaar voor overdag en makkelijk bij te werken door de dag heen. Ook hier draag ik trouwens weer het highlighting palette.

Nog even alle producten op een rijtje. Links zie je het highlighting palette, die een mooie licht roze glans met zilveren shimmer geeft. De Ultra HD lipstick is ontzettend dekkend en geeft een mooie wijnrode kleur af. De Colorstay Ultimate Suede lipstick is wat lichter en heeft een licht roze kleur.

Ik ben vooral fan van de Revlon Ultra HD lipstick in Iris en het Revlon Highlighting palette in Rose Glow. De Revlon Colorstay Ultimate Suede lipstick voelt voor mij meer als een lippenbalsem aan. De producten van Revlon zijn o.a. verkrijgbaar via Parfumania.

Deze producten heb ik ontvangen ter review, lees mijn disclaimer hier.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

6 reacties

  1. Mooie producten! Vind het op zich wel iets hebben, die lichte lipstick. Lijkt mij juist een makkelijk product.

Plaats een reactie