Toen ik een tijdje terug in Barcelona op vakantie was, stuitte ik op het merk Revolution. Ik had het merk nog nooit eerder gezien, maar het viel me meteen op door de lege schappen en kleine prijsjes. Uiteindelijk kocht ik drie verschillende producten. Kijk snel mee wat ik er van vind!

Untitled4040_zpsef723135.jpg
Ik nam een oogschaduwpalette mee met daarin 12 kleuren, een nude lipgloss en een roze lipstick.


Toen ik voor het oogschaduwschap stond, was er eigenlijk niet heel veel te zien. Waar ooit palettes hadden gestaan, was nu alleen nog maar een leegte over. Er waren nog zo’n drie combinaties waar ik uit kon kiezen, waaronder het Romantic Smoked palette. Ik koos al snel voor deze, omdat deze nog redelijk neutrale kleuren bevat. De rest had vrij opvallende tinten en ik zelf houd meer van neutrale kleuren.


Het palette bevat dus 12 verschillende kleuren, waarvan er 6 mat zijn en 6 shimmer bevatten. Ik vind het leuk dat ze dit gecombineerd hebben in een palette, omdat het dan voor zowel overdag als ’s avonds bruikbaar is. Toen ik de oogschaduw voor het eerst gebruikte, merkte ik gelijk dat de oogschaduw vrij zacht is. Ze kruimelen een beetje, maar het is niet zo dat heel je gezicht onder de oogschaduw zit. De kleuren zijn ontzettend goed gepigmenteerd, vooral degene die shimmer bevatten. De matte kleuren zijn soms iets minder gepigmenteerd, maar je kunt deze wel opbouwen. De kleuren zijn goed met elkaar te combineren en brengen heel fijn aan.


Hier zie je de zes linker kleuren uit het palette. Zoals je kan zien bevatten deze allemaal shimmer. Ik vind vooral de grijs/groene kleur mooi en de burgundy tint!


En de zes matte kleuren! Wow, check die mosgroene kleur, die is echt mega goed gepigmenteerd. De andere kleuren moet je wel een beetje opbouwen, maar het zijn perfecte tinten voor overdag.


Daarnaast schafte ik op de gok nog twee lipproducten aan. Er stonden geen testers bij, dus ik moest maar even afwachten hoe de kleur ging uitpakken. Links zie je de Revolution Salvation intense lip lacquer in de kleur More than i could give.  De lipstick van Revolution kocht ik in de kleur Treat.


Ik ben al een hele lange tijd op zoek naar een perfecte nude lipkleur. Toen ik deze zag, moest ik wel een poging wagen voor het kleine prijsje. Vaak zijn ‘nude’ kleuren te licht voor mij, waardoor het er heel onnatuurlijk uitziet bij mijn huidskleur. Toen ik deze lip lacquer voor het eerst probeerde was ik zo mega enthousiast! Dit is echt de perfecte kleur waar ik al jaren naar op zoek ben! De lip lacquer is daarnaast echt super dekkend en blijft zeker wel een tijdje zitten. Ja, je moet af en toe echt wel bijsmeren want het blijft een soort van lipgloss, maar dat heb ik er graag voor over met zo’n mooi kleurtje. De lip lacquer bevat minimale shimmer waardoor hij gewoon heel natuurlijk staat. Daarnaast doet hij me een beetje denken aan de kleur die Kim Kardashian altijd draagt. Ik ben hier zo blij mee! Prima textuur ook en de geur is ook fijn. Hier wil ik er meer van!


De lipstick in Treat is een mooie oud roze kleur waar ik zelf het dolste op ben. Ik vind dat soort tinten mij het allermooiste staan en daarnaast is het niet té opvallend. Wat me meteen opviel is dat de lipstick zo’n typische lipstickgeur heeft die wel vaker aan goedkope lipsticks hangt. Dat is een beetje jammer, maar na een tijdje ruik je dat ook niet meer. De lipstick voelde in eerste instantie een beetje droog aan, maar na een paar keer dragen, wordt hij wel soepeler. Het is niet de beste lipstick die ik ooit heb getest, maar voor erbij is hij best leuk. Je betaalt dan ook maar een paar euro voor deze lipstick. De kleur vind ik heel erg mooi! Hij pakte eigenlijk precies zo uit als wat ik er van verwacht had.


Links zie je de lipstick en rechts de lip lacquer.


Op deze foto draag ik de lip lacquer en daarnaast heb ik een ooglook gemaakt met drie matte kleuren uit het oogschaduwpalette. Ik vind dit een prima look voor overdag!


En op deze foto draag ik de lipstick! Prima kleurtje toch?

Al met al ben ik erg te spreken over de budgetproof producten van Revolution. Ben jij ook zo enthousiast geworden na mijn review? Niet getreurd, het merk is niet alleen te koop in Barcelona! Ik kwam er namelijk achter dat je het ook via de website van het merk kan shoppen. Hoe handig is dat? Dan wordt het ook nog eens thuisbezorgd ;-).

Het Romantic Smoked palette kost 4 pond, wat zo’n 5 euro is. De lip lacquer in More than i could give kost 3 pond en de lipstick in Treat kost 1(!) pond. Eén! Nou, voor dat prijsje is het best een prima lipstick! Kende jij het merk Revolution al?
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

8 reacties

  1. Best een mooi palette zo te zien aan de pigmentatie! De lip lacquer vind ik je er mooi staan.

Plaats een reactie