Dat Rimmel regelmatig samenwerkt met Kate Moss, is al langere tijd bekend. Deze maand introduceert het merk de Rimmel Kate Moss Nude Collection: Dare to go bare! De collectie bevat drie kleuren lippenstift, een lippenbalsem en vijf kleuren nagellak. Ik laat jullie vandaag een lippenstift, de lippenbalsem en twee kleuren nagellak zien.
Laat ik beginnen met de twee nude-kleurige nagellakken. Zoals ik al vertelde komen er in totaal vijf kleuren uit in deze collectie. Allemaal dus nude-kleuren. Links zie je Sensual Spice en daarnaast Gentle Kiss.

Gentle Kiss is een mooie, caramelkleurige nudekleur. Hij is vrij beige, maar ik vind het wel een mooi dagelijks kleurtje. De dekking is erg goed. Ik draag hierboven twee laagjes en dan is hij volledig dekkend. De nagellak van Rimmel vind ik altijd erg fijn. Ze hebben een fijn breed kwastje, waardoor je je nagels netjes kan lakken. Daarnaast blijft de nagellak met een topcoat vaak bij mij vijf dagen mooi zitten.

Hoewel ik Gentle Kiss mooi vind, is Sensual Spice toch echt mijn favoriet van de twee. Dit is een prachtige bruine kleur met een (rosé)-gouden shimmer erin. Wauw! Deze dekt ook erg goed, ik draag hierboven twee laagjes. Ik vind dat de shimmer het kleurtje echt speciaal en mooi maakt. Ik houd normaal niet zo van bruine nagellak, maar voor deze maak ik zeker een uitzondering. De nagellak kost €6,99 per stuk.

Dan komt er in de collectie ook een Lip Conditioning Balm uit met SPF 15. Echt een pluspunt dat er SPF in zit, dat vind ik altijd zo fijn. Ik vind de lippenbalsem prettig aanvoelen. Hij glijdt over mijn lippen en voelt zacht aan. Ik heb ook zeker het idee dat mijn lippen gehydrateerd worden. Wel vind ik de lippenbalsem een beetje goedkoop ruiken. Het ruikt naar van die goedkope lipsticks, als je begrijpt wat ik bedoel. Van mij had er wel een fijn smaakje/geurtje aan toegevoegd kunnen worden.

Wat ik leuk vind, is dat de lippenbalsem er gewoon uitziet als een lipstick. Dit geeft wel een luxer gevoel. Daarnaast is het een pluspunt dat de lippenbalsem niet plakkerig aanvoelt. Naar mijn idee trekt hij erg snel in. De lippenbalsem kost €9,99.

Tot slot komen er drie lippenstiften uit in de collectie, waarvan ik er één heb. Hierboven zie je de kleur 43. De lippenstiften van Rimmel vind ik over het algemeen erg fijn. Ze voelen altijd zacht aan en laten veel kleur achter.

Rimmel beweert dat kleur 43 perfect is voor vrouwen met een warme ondertoon. Nu moet ik je zeggen dat ik een warme ondertoon heb, maar ik deze kleur verschrikkelijk bij mezelf vind staan. Het kan natuurlijk net aan mijn huidskleur en haarkleur liggen, maar ik vind dat ik er een beetje ziek door lijk. Hij pakt een beetje oranje uit op mijn lippen en dat is een kleur die ik niet zo mooi vind op mijn lippen. De dekking van de lipstick vind ik wel goed, je kunt hem prima in laagjes opbouwen. Ik denk dat deze kleur wat mooier zal staan bij meiden met een lichte huid. De lipstick kost €9,99.

Links zie je de lippenbalsem, die gewoon transparant is en rechts de Rimmel Lasting Finish lipstick in 43. Op mijn hand oogt hij rozer dan op mijn lippen.

De lipstick op mijn lippen. Ik vind hem echt te oranje, zo jammer!

En hier zie je nog een full face foto met de lipstick. Nee, dit vind ik helaas geen nude kleur! Ik denk dat hij bij anderen dus wel mooi kan staan, maar voor mij is het een no go!

Al met al vind ik de Rimmel Kate Moss Nude Collection erg leuk. Ik ben vooral te spreken over de nagellak. De lippenbalsem vind ik ook fijn en ik ben benieuwd naar de andere kleuren lippenstift. De collectie ligt nu in de winkels.

Deze producten heb ik ontvangen ter review, lees mijn disclaimer hier.

 

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

6 reacties

  1. Ik vind de donkere kleur nagellak (Sensual Spice) erg mooi, de andere producten spreken mij niet zo heel erg aan!

  2. Ik vind de lakjes erg mooi. Ik vind de lipstick ook niet verkeerd bij je staan, jammer dat je het zelf niet zo mooi vind.

  3. De lipstick en lakjes vind ik erg mooi en staan je goed. De balm spreekt me iets minder aan, daar zijn wat mijn betreft goedkopere alternatieven voor.

Plaats een reactie