Een tijdje geleden introduceerde Rimmel de Rita Ora Colourfest met hierin o.a. nagellak. Toen ik laatst in de Kruidvat was, viel mijn oog op twee mooie, zomerse, kleuren die ik graag aan mijn collectie toevoegde.

 De nagellak van Rimmel vind ik over het algemeen altijd erg prettig. Ze lakken mooi, hebben een breed kwastje en blijft toch zeker wel zo’n vijf dagen mooi mits je een goede topcoat gebruikt.


De eerste kleur die mij opviel was Oragina. Een prachtige oranje/peachy-kleur. Deze nagellak dekt erg goed. Eigenlijk heb je aan één laagje genoeg, maar ik vind het altijd fijner om twee laagjes aan te brengen. De kleur is ontzettend vrolijk en super geschikt voor de zomer. Maar je kunt hem natuurlijk ook met Koningsdag of voetbal op je nagels aanbrengen!


De andere kleur die ik meenam was Go Wild-er-ness. Een mooie licht paarse, pastelkleur. Ook deze dekt weer erg goed, hierboven draag ik twee laagjes en dan vind ik hem echt heel erg mooi. Ik vind dit ook zo’n vrolijke kleur voor de zomerse dagen. De nagellak lakt echt heel fijn. Aanrader!


De Rimmel Rita Ora Colourfest collectie ligt nu nog in de winkels. De nagellak kost €3,99 per stuk, wat ik een prima prijs vind voor deze kwaliteit.

 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

 

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

5 reacties

  1. Typisch, ik heb vandaag ook het lila lakje en een peachy Rita Ora lakje gereviewed op mijn blog! Super fijne lakjes vind ik! Ook deze Oragina is mooi :-)!

Plaats een reactie