Toen mijn foundation laatst op ging, was het tijd om een nieuwe te kopen. Ik ben al jaren benieuwd naar de Rimmel Wake Me Up foundation, dus leek het me nu de perfecte gelegenheid om een keer deze aan te schaffen. Ik koos voor de kleur 200 Soft Beige. Vandaag vertel ik er wat meer over.
Ik vind de flacon van de foundation erg mooi. Hij is stijlvol, maar toch speels vanwege de oranje dop. Op het flesje zit een pompje, wat erg handig is met doseren en aanbrengen.


De Rimmel Wake Me Up Anti-Fatigue foundation (iets nieuwere variant van de bekende Wake Me Up foundation) bevat Vitamine C en SPF 15. Dat vind ik echt een groot pluspunt, omdat het zo je huid voedt en tegelijkertijd beschermt tegen de zon.


De foundation is vrij dekkend, maar brengt wel mooi en egaal aan. In totaal zijn er vijf kleuren, waarvan ik de tweede kleur heb (200 Soft Beige). Het pompje werkt niet alleen handig, maar ook is het hygiënisch.


Hier heb ik de foundation aangebracht op mijn hand. Zoals je ziet heeft deze kleur een vrij gele ondertoon, waardoor hij voor mijn huid perfect is. De foundation heeft een dikke structuur, die je dus wel goed kan uitsmeren.


Mijn gezicht zonder make-up bevat wat roodtinten en donkere kringen onder mijn ogen. Verder is mijn huid vrij droog.


Hier heb ik één laagje Rimmel Wake Me Up foundation aangebracht. Zoals je kan zien is mijn huid veel egaler en ziet het er frisser uit. Voor mijn kringen gebruik ik altijd nog concealer, maar verder heb ik na gebruik van deze foundation nergens anders meer concealer nodig.


Ik vind de Rimmel Wake Me Up Anti-Fatigue foundation erg prettig. Zeker voor de meiden die graag wat meer dekking willen, kan ik deze foundation aanraden. Mocht je wat minder dekking nodig hebben, dan is deze foundation misschien iets te veel van het goede. Wel is het belangrijk dat je na gebruik je huid nog even afpoederd. Hij laat namelijk wel een glimmende laag achter op je gezicht. Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

5 reacties

  1. Oehh die lijkt me heel fijn, alleen denk ik dat de lichtste kleur nog te donker is voor me, aangezien dat bij Rimmel meestal zo is 🙁

Plaats een reactie