Rimmel introduceert de Wonder’full Wake Me Up mascara. Een mascara die pro-vitamine B5, vitamine E en komkommerextract bevat. Een mascara met komkommerextract? Dat maakt mij natuurlijk enorm nieuwsgierig!

De mascara zit in een opvallende, groene huls met knaloranje letters. Ik vind het zelf er erg tof uitzien.


Wat mij bij deze mascara meteen opviel, was de geur. Hij ruikt ontzettend fris, wat waarschijnlijk door het toegevoegde komkommerextract komt. Er zijn twee varianten van deze mascara: black en extreme black. De laatste komt in dit artikel aan bod.


Het borsteltje is vrij dik, groot en grof. Meestal schrikt me dat af. Ik heb liever een iets fijner borsteltje, omdat de praktijk vaak leert dat grote borstels klontjes en vlekken achterlaten. Onder is het borsteltje wat breder dan boven. Hij heeft een beetje een zandloper-vorm.

Gelukkig heb ik bij de Rimmel Wonder’full Wake Me Up mascara helemaal geen last van klontjes. De mascara separeert mijn wimpers goed, maakt ze mooi zwart en zorgt er ondanks het grote borsteltje niet voor dat ik de huid rondom mijn wimpers raak. Alleen vind ik het borsteltje wel onhandig voor mijn onderwimpers, omdat je daarbij dichter op de huid zit. Naast volume zorgt deze mascara ook voor lengte, wat ik echt een pluspunt vind.


Hier zie je mijn oog van voren, met één laagje mascara.


En van de zijkant. Zoals je kan zien separeert hij de wimpers goed en maakt hij ze ook mooi zwart en lang.


Ik moet eerlijk bekennen dat de Rimmel Wonder’full Wake Me Up mascara mij positief heeft verrast. Normaal pak ik mascara’s met een grove borstel niet zo snel op, maar deze mascara zorgt er wel voor dat mijn wimpers mooi lang en zwart worden. De Rimmel Wonder’full Wake Me Up mascara is vanaf nu verkrijgbaar bij diverse drogisten en kost €13,99.

Dit product heb ik ontvangen ter review, lees mijn disclaimer hier. Untitled2628_zpsbba40ed1.png

 

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

6 reacties

  1. Het resultaat ziet er mooi uit, niks op aan te merken al zou ik denk ik gaan voor een meer dramatische look.

  2. Ik vind de werking wel mooi, maar ik vind het geen ‘wauwwww’ mascara.. ik ben wel ont-zet-tend benieuwd hoe hij ruikt haha!

Plaats een reactie