Wisten jullie dat Sally Hansen een nieuwe versie van de Miracle Gel Top Coat heeft uitgebracht? De Miracle Gel 2x Volume Top Coat is de opvolger van de meest bekende top coat van het merk. Daarnaast zijn er ook twee nieuwe collecties uitgebracht waar ik jullie twee kleurtjes van laat zien.
Totem-ly Yours is één van de nieuwe kleuren die uitkomt. Dit is een prachtige nude-kleurige nagelijk zonder enige shimmer erin. Het is een perfect creamy kleurtje dat dekt in twee laagjes. Over de nagellak heb ik de Miracle Gel 2.0 top coat aangebracht en ik merkte meteen dat mijn nagellak een dikke week goed bleef zitten. Daarna begon hij wel een beetje te slijten, maar ik vond het erg knap dat hij het al een week volhield. Ik ben erg onder de indruk van de houdbaarheid.

De andere kleur die ik uitprobeerde is Boho a Go-Go, een prachtige donkerpaarse kleur die perfect is voor het najaar. Deze nagellak dekt ook mega goed en heeft een prachtige gel-look. Met de top coat blijft deze ook zeker een week mooi zitten.

Ik ben erg tevreden over de nieuwe kleuren en de Miracle Gel 2x Volume Top Coat van Sally Hansen. Ik kan deze versie niet vergelijken met zijn voorganger, maar voor mij werkt deze prima. Ook vind ik de twee nieuwe kleuren erg mooi.

Deze producten heb ik ontvangen ter review, lees mijn disclaimer hier.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

6 reacties

  1. Boho a Go-Go vind ik erg mooi. Goed dat de nagellak een week blijft zitten met de topcoat. Daar moet ik ook maar eens voor kijken!

Plaats een reactie