Het product dat we de laatste tijd vaak voorbij zien komen op beautyblogs zijn toch wel de palettes van W7. Deze pareltjes zijn gebaseerd op de welbekende Naked palette van Urban Decay. Omdat ze maar een klein prijsje hebben en verkrijgbaar zijn bij de Op=op Voordeelshop en verschillende webshops, moest en zou ik er een uitproberen. Een? Daar bleef het natuurlijk niet bij. Vandaag laat ik jullie twee varianten zien: In the Buff en In the Nude.


De verpakkingen van deze palettes vind ik heel erg mooi. Het is een blikken doosje, die goed opent en sluit. Ze zijn vrij groot, maar daardoor wel echte eye catchers in je stash.


De palettes bevatten ieder 12 kleuren. W7 In the Buff is gebaseerd op het Naked 2 palette van Urban Decay en In the Nude op Naked 3.


In the Buff bevat mooie natuurlijke kleuren die perfect zijn om overdag te dragen. De palettes bevatten een kwastje met aan de ene kant synthetisch haar en aan de andere kant een sponsapplicator. Ziet er best goed uit, maar ik gebruik ze zelf nooit.Ik vind de kleuren in dit palette erg mooi te combineren. Er zitten zowel matte als shimmer tinten in. De oogschaduw is goed gepigmenteerd. Het verschilt per kleur, maar over het algemeen ben ik er erg over te spreken! Wel zijn de oogschaduws een beetje kruimelig, als je net zoals ik er erg enthousiast overheen gaat. Maar als je daar op let, heb je weinig last van fall out.


W7 In the Nude heeft wat meer neutrale met roze tinten. De stijl van dit palette zou ik omschrijven als romantisch.Zoals je kunt zien zijn deze kleuren ook prima gepigmenteerd. De meerderheid van het palette bestaat uit shimmer kleuren, met hier en daar een matte kleur, maar ook dit palette is goed draagbaar voor overdag. Ik vind vooral de champagne-kleur en de lichtroze met gouden glans prachtig. De kleuren doen me een beetje denken aan het Sleek Oh So Special palette, een van mijn favoriete palettes.


Voor deze ooglook heb ik het In the Buff palette gebruikt.


Ik ben ontzettend enthousiast over deze budget toppers. Het leuke is dat er nog andere varianten zijn en hopelijk komen er in de toekomst nog meer.


Het W7 In the Buff palette en het W7 In the Nude palette zijn o.a. verkrijgbaar bij de Op=op Voordeelshop. Ze kosten €7,99 per stuk.

Heb jij al een palette van W7 geprobeerd?

 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

11 reacties

  1. Ik heb ze allebei.. En ik denk nog geen drie keer gebruikt haha. Vind dat je de oogschaduws best snel weg veegt en vind de palettes qua formaat niet heel handig. Slecht zijn ze zeker niet! Maar toch niet mij ding..

  2. In The Nude heb ik zelf ook en die gebruik ik erg vaak. In de winter skip ik hem vaak maar in de zomer gebruik ik hem bijna dagelijks. Het geeft gewoon zo’n mooi effect op een bruine huid, wow 😀 zo’n goede kwaliteit ook!

  3. Ik heb deze ook allebei en ik ben er ook erg blij mee! Er is ook nog een paarse, maar die is momenteel op veel plaatsen uitverkocht. Zodra ik die weer ergens zie liggen ga ik hem zeker halen! 🙂

  4. Ik heb hier al zoveel reviews over gelezen, de pigmentatie ziet er goed uit! Maar ik heb ze zelf nog niet geprobeerd.

  5. Sinds de feestdagen ben ik de trotse eigenaresse van ‘In the night’ en ‘Lightly toasted’. Zwaar enthousiast over de kleuren. Helaas zien mijn ogen er na enkele uren uit of ik in een constante staat van ontroering ben. Allergisch dus en ik kan de oogschaduw heel af en toe gebruiken.

  6. Ze zien er goed uit! Ik hoor hier altijd zoveel over, maar heb zelf nog geen enkel palette van W7 geprobeerd!

Plaats een reactie