Een hele tijd terug kocht ik twee producten van Wet ’n Wild bij een drogisterij in Spanje. Wet ’n Wild wordt helaas al een hele tijd niet meer in Nederland verkocht, maar het is wel nog online verkrijgbaar. Vandaag review ik een blush en een eye shadow palette.

In Spanje kocht ik Wet ’n Wild’s meest bekende blush: Pearlscent Pink. Ik had al zoveel goede verhalen over deze blush gelezen dat hij direct in mijn mandje belandde. Daarnaast stuitte mijn oog op dit prachtige palette in de kleur Comfort Zone. Zelf heb ik al ervaring met de oogschaduw van Wet ’n Wild, en die ervaring is heel goed.


Zie je wat voor prachtige, aparte kleuren het palette bevat!


De Wet ’n Wild coloricon blusher in Pearlscent Pink is een mooie roze blush met een prachtige zilveren shimmer. Vaak hebben roze blushes een gouden shimmer, of een warme ondertoon maar deze is wat koeler vanwege de zilveren shimmer. Dat maakt de blush naar mijn mening bijzonder! 
De blush is enorm gepigmenteerd! Hier moet je mee uitkijken, omdat je anders al snel in een clown verandert na het aanbrengen. Ik breng de blush met een stippling brush aan en dan is het prima op te bouwen! Je hebt dus maar heel weinig product nodig. Daarnaast heeft de blush weinig fall out, wat ik ook heel fijn vind. Ik vind dit echt een prachtige blush!


Hier heb ik de blush op mijn hand geswatcht. Zoals je kan zien is de shimmer subtiel en niet te overheersend. Ik vind het een hele mooie kleur die denk ik bij veel meiden zal staan!


Daarnaast kocht ik het Wet ’n Wild coloricon eye shadow palette in Comfort Zone. Dit palette bevat acht kleuren en Wet ’n Wild heeft het palette zo ingedeeld dat je er in principe twee looks mee kan maken. Een neutrale en eentje met wat meer kleur. In het palette staat gegraveerd waar je de kleur moet aanbrengen. Natuurlijk kun je hier ook gewoon van afwijken en lekker experimenteren! Ik vind het namelijk een beetje heftig om alle kleuren uit de rechter rij in één look te gebruiken.


Wat ik altijd ontzettend fijn vind aan de oogschaduw van Wet ’n Wild is dat de kleuren ontzettend zacht aanvoelen. Er komen weinig kruimels vrij waardoor fall out wordt vermeden. Daarnaast hebben ze altijd een prachtige, satijnen finish. Alle oogschaduws in dit palette bevatten shimmer, dus daar moet je wel van houden! Maar ze zijn echt mega gepigmenteerd en mooi met elkaar te combineren.


Dit is de linker rij, met de neutrale kleuren. Ik moet zeggen dat ik deze shimmer kleuren misschien iets too much vind voor een look voor overdag. Maar mooi zijn ze zeker!


En dit is de rechter rij. Check even de duochrome kleur rechts. Mooi is ie he? Alleen zou ik deze kleuren nooit combineren in één look. Wel zijn ze prachtig afzonderlijk te dragen en te combineren met andere kleuren in het palette.


Bij deze ooglook heb ik de linker rij uit het palette gebruikt (met alle vier de kleuren)!


En een full face foto waarbij ik ook de blush heb gebruikt. Iets heftiger aangezet dan normaal, zodat jullie de kleur goed kunnen zien. Ik vind hem heel erg mooi!


Ik vind beide producten van Wet ’n Wild echt aanraders. Ik vind de blush echt prachtig en bijzonder van kleur. Ook het oogschaduwpalette bevat hele mooie tinten en is super gepigmenteerd. Wet ’n Wild is te koop bij verschillende webshops voor een budget prijs.

 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

 

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

5 reacties

  1. Het oogschaduwpalette is echt prachtig! Er zitten veel verschillende kleuren in zodat je kunt variëren. Heel fijn :).

Plaats een reactie