Toen ik deze week een bezoekje bracht aan de Action, zag ik dat ze producten van Wet ’n Wild verkochten. Wet ’n Wild vind ik een ontzettend fijn, budget merk. Het leukste van alles? Action maakt het nog meer budget door de producten voor €0,89 cent per stuk te verkopen. 89 cent! Ik nam drie producten mee waar ik erg benieuwd naar was.


Het product wat mij meteen opviel, was het Color Icon eyeshadow palette in de kleur Lust. Die prachtige paarse kleuren, wauw! Daarnaast werd ik ook erg benieuwd naar de creme eyeliner van Wet ’n Wild. Ik nam een mooie paarse mee (Eggplant) en de zwarte (Black).


Ik heb al meerdere palettes van Wet ’n Wild en ik ben altijd verbaasd door de kwaliteit er van. Ook deze oogschaduwkleuren zijn weer ontzettend goed gepigmenteerd. Het enige nadeel van Wet ’n Wild oogschaduw is vaak dat ze kruimelig zijn. Daardoor moet je erg oppassen voor fall out. Maar als je daar op let, kun je er een prachtige look mee creëren. De kleuren voelen zacht aan en kun je goed opbouwen. Daarnaast zijn ze mooi met elkaar te combineren en blenden ze goed. Ik vind vooral de grijze kleur en de burgundy kleur rechts onderin prachtig.


Wauw! Zie je dat pigment? In het palette zitten vier matte kleuren en twee kleuren met shimmer. De matte kleuren zijn ook bijzonder goed gepigmenteerd. En dat voor 89 cent!


Dan nam ik nog twee creme eyeliners mee. Wat mij meteen opviel toen ik ze opendraaide, is dat er ruimte zit tussen het product en de rand van het potje. Dit kan erop wijzen dat het product uitgedroogd is. Omdat de Action waarschijnlijk oude restpartijen van Wet ’n Wild heeft ingekocht, weet je nooit precies hoe oud de producten zijn. Het product zat wel helemaal geseald, dus dan verwacht je dat het product nog goed is.


Gelukkig leek het alleen maar dat ze waren uitgedroogd, want beide producten gaven nog prima kleur af. Wel vind ik de zwarte iets zachter en gepigmenteerder dan de paarse kleur. Die voelt wel iets droger aan, maar daar kun je nog wel goed een lijntje mee trekken. De creme eyeliners kwamen trouwens beide met een kwastje. Hier moet je niet te veel van verwachten. De kwaliteit daarvan is niet super, maar je kan er prima een lijntje mee trekken.


Ik ben vooral enthousiast over de zwarte variant. Deze voelt heel smeuïg aan en brengt mooi egaal aan. De paarse is wat minder egaal, maar kun je wel prima opbouwen. Ik vind het aanbrengen van creme eyeliners veel makkelijker dan een gewone eyeliner. Dat komt doordat je vaak meer grip erop hebt, en je met een schuin kwastje makkelijker een streep kan trekken. De eyeliner blijft prima de hele dag mooi zitten, omdat hij mat opdroogt.


Hier draag ik een ooglook gemaakt met het Color Icon eyeshadow palette en de creme eyeliner in black.


Ik vind deze look erg mooi, omdat door de grijstinten mijn oogkleur opvallender wordt.


Vooral het Color Icon eyeshadow palette in Lust vind ik een must have. Voor 89 cent kun je dit palette niet laten liggen. De creme eyeliner vind ik ook fijn, maar toch denk ik dat dit product al vrij oud is, waardoor het niet meer optimaal werkt. Ik zou dus eerder voor het oogschaduwpalette gaan. Je kunt deze en andere producten van Wet ’n Wild nu kopen bij de Action.

 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

 

 

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

10 reacties

 1. ik vind het een beetje tricky dat je niet weet hoe oud het al is… Net als de Calvin Klein en MNY producten die er wel eens liggen…

  • Danique Reageer

   Bij oogschaduw kan het op zich geen kwaad, de eyeliners zaten geseald, dus daar kunnen geen bacteriën bij komen. Alleen de kans op uitdroging van de eyeliners is dus aanwezig!

 2. De palette heb ik zelf ook, maar moet het nog uitproberen 🙂
  Wat een pigment en mooie kleuren 😮
  Mooie look 🙂
  X

 3. WOW wat een pigment van de oogschaduw palette. Als ik hem nog zie dan neem ik hem wel ff mee haha. De eyeliner ziet er ook goed uit.

 4. Aaaah had ik dat palette toch mee moeten nemen! Ik zag hem liggen en dacht wauw, maar ik dacht dat zal toch wel niets zijn…

 5. Was nog speciaal naar de action gefietst, maar helaas was alles al geplunderd. Ik hoop nog een kansje te maken op de palettes, omdat je die ook weggeeft in je winactie ben ik heel blij, hihi. 🙂

 6. Zag het al voorbij komen en helaas was er bij ‘onze’ Action niet heel veel soeps. Het ziet er wel heel erg mooi uit vind ik!

 7. Ik had echt nog nooit van dit merk gehoord maar heb toevallig deze producten toen meegenomen, wou bijna al vragen met welk palette je deze ooglook had gemaakt op instagram haha, maar staat je heel mooi! Ga het straks ook even uitproberen 🙂

Plaats een reactie