Ik had jullie een tijdje terug al iets verteld over de leuke webshop www.lindseys.nl. Daar hebben ze namelijk een ruim assortiment aan producten van Biosilk en Chi. Voor mijn website mocht ik de Biosilk silk therapy uitproberen, een product waar ik al langere tijd benieuwd naar ben.
Untitled113.png picture by glambeauty


Ik had 2 proefjes van de biosilk silk therapy gekregen. Een klein formaat waar je heel lang mee doet! Je hebt steeds maar een klein beetje nodig voor je haren. Je gebruikt hem dus heel zuinig. Je kunt het product op zowel droog als nat haar gebruiken. Ik gebruik hem altijd op droog haar en dan vooral in de puntjes, ik heb zelf droge punten die wel wat extra verzorging kunnen gebruiken. Vanaf de eerste dag dat ik dit product gebruikte was ik verliefd, mijn haar voelde zijde zacht aan en ging weer glanzen! Ook verdwenen mijn klitten en was mijn haar makkelijk doorkambaar. En dan nog de geur, die is zo heerlijk! Ik vind dit echt een top product voor meiden met wat droger haar die wat extra verzorging nodig hebben, het product maakt je haar ook totaal niet vet, nog een voordeel. Ik zou deze zeker eens proberen!

Je hebt de Biosilk silk therapy in verschillende formaten, je kunt een proefje bestellen voor €3,24.
50 ml > €14,58
150 ml > €26,46
350 ml > €44,42
1000 ml > €97,00
Ze worden nu ook nog eens gratis verzonden! Ze zijn te koop op www.lindseys.nl.

Ik zelf kan in ieder geval niet meer zonder!
Untitled16.png picture by glambeauty

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

9 reacties

  1. Heb hem ook besteld op ebay maja post is zo traag wacht al een tijdje.
    maar lijkt me een super product

  2. biosilk is echt fijn. ik gebruik het iedere dag. heb een grote fles van 350ml, maar gooi het altijd over in een kleiner flesje.

  3. Ik wil al zo lang deze kopen, maar het komt er steeds niet van. Ik heb nog heel veel producten van CHI die ik eerst op wil maken.

Plaats een reactie