Deze bodybutter zagen jullie misschien al voorbij komen in mijn shoplog filmpjes van engeland. Ik heb deze in een 99 pence shop gekocht, daar is alles 99 pence of goedkoper. Ik verwachtte er niet veel van, maar wilde hem toch wel uitproberen.

Lees mee!

De verpakking vind ik wel leuk, hij is gewoon geel met een handige draai deksel en een etiket wat niet zo heel goedkoop oogt. De geur is echt zo lekker! Hij ruikt naar shea nut, ik heb nog nooit shea nut geroken dus ik weet niet wat het precies is en of de geur er daadwerkelijk op lijkt, maar de geur is echt heel lekker. Mij deed hij eerlijk gezegt een beetje aan bloemen denken, vraag me niet waarom. Bij deze body butter pak je heel snel teveel, dit komt omdat het niet zo’n heel vaste body butter is. Hij smeert goed uit, maar laat wel zichtbare strepen achter van bodybutter, dit vind ik niet zo heel erg. Hij trekt goed in, de strepen verdwijnen dan ook. De geur blijft heel lang hangen, en dat vind ik echt lekker! Voor 99 pence verwachtte ik niet zo heel veel, maar deze body butter maakt mijn huid daadwerkelijk zachter, het resultaat blijf je zo’n 2 dagen voelen en dan moet je weer opnieuw smeren, wat ik helemaal niet erg vind want zoals ik al tig keer zei, de geur is goddelijk!

Dus kom je een keer een body butter van body lishuss tegen, meenemen, ik vind dit zeker een fijne body butter!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

3 reacties

  1. Oeh, lijkt me echt lekker haha! Ik heb vandaag nog een body butter gekocht van ‘I love cosmetics…’.

Plaats een reactie