Deze lipgloss kocht ik toen er een korting op bourjois was. Ik had al een paar dingen erover gelezen, maar wist niet zo goed wat ik er van moest verwachten. Tot ik hem zelf voorbij zag komen..

Lees mee.

Ik vind deze lipgloss heel prettig, het heeft een soort plastic applicator, eens wat anders maar niet de allerfijnste applicator. Maar hij brengt goed aan en verdeelt goed. De kleur is heel mooi, er zitten mini glitters in. Ook vind ik het uiterlijk heel leuk, ik grijp er vaak naar in mijn stash alleen al omdat het uiterlijk zo aantrekkelijk is. Deze lipgloss kost volgens mij iets van €10, ik weet het niet precies maar dat vind ik hem niet waard. Als je hem ooit voor de helft ziet zou ik hem wel meenemen. Al met al vind ik dit wel een fijne lipgloss maar ik zou er niet zoveel geld aan uitgeven, ik heb hem dan ook met korting gekocht.

Bourjois is te koop bij de kruidvat en de etos.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

7 reacties

  1. Ziet er goed uit! Heb ‘em nog niet geprobeerd, maar ik ga deze toch wel eens kopen denk ik (:

Plaats een reactie