Vandaag een review over een product wat ik al heel lang in bezit heb, maar nog nooit over geschreven heb. Ik heb het over een blush van Bourjois in de kleur 16 rose. Ik had nog nooit een blush van Bourjois geprobeerd toen ik deze kocht, dus ik was erg benieuwd.


Ik vind de verpakkingen van Bourjois altijd heel girly en leuk. Het doosje is simpel, niet te groot, neemt dus niet veel plaats in en gaat makkelijk open en dicht.

Ik vind de kleur die ik heb echt prachtig, het is een licht roze kleur met mooie shimmer er door heen. Bourjois heeft als het goed is veel verschillende kleuren, dus er zit altijd wel een kleurtje bij die bij jou past. Er komt goed pigment af als ik er met mijn vinger overheen gaat. Wat ik niet zo fijn vind, is dat deze blush heel erg ‘vast’ is. Er komt weinig poeder vanaf als je er met je kwast overheen gaat. Maar als je een paar keer er goed overheen gaat, neemt hij wel kleur op. Wat me ook opvalt is dat de blush van Bourjois echt heel erg lekker ruikt, echt een bloemen geur, maar niet te overheersend dus dat vind ik echt heel erg lekker.

Check die mooie shimmer erin!

Pluspunten:

  • Mooie kleur
  • Veel keuze
  • Handige verpakking
  • Fijne geur
  • Verkrijgbaarheid

Minpunten:

  • Prijs (€10,90)
  • Kleur komt moeilijk op je kwast

Al met al ben ik tevreden met deze blush en vind vooral de kleur heel erg mooi. Bourjois is te koop bij de kruidvat en etos, deze blush kost €10,90.
Untitled16.png picture by glambeauty

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

14 reacties

  1. Ik heb ook een blush van Bourjois, maar het is niet echt een blush waar ik meteen naar grijp… Ook door wat je zegt, er komt heel weinig vanaf omdat hij zo vast is. Wel een heel mooi kleurtje!

  2. ik heb ook zo’n blush maar ik gebruik hem maar heel weinig omdat ik er inderdaad ook heel moeilijk pigment van af krijg!

Plaats een reactie