Ik vind deze palettes van Bourjois er altijd super leuk uitzien, als een boekje. Ik kreeg deze ook in een pakket wat ik gewonnen had, en vond al meteen de kleurtjes heel mooi! Een licht paarse kleur en een donker bruine. Ik kon niet wachten om hem uit te proberen.


Zoals ik al zei, vind ik de verpakking erg leuk. Je krijgt hem heel gemakkelijk open en ook heel makkelijk dicht omdat er magneetjes in zitten, zodat de verpakking dicht klapt. Ook vind ik het roze leuk en er staan mooie letters op.

De kleuren zijn heel mooi, een licht paarse en donker bruine kleur. Niet echt de combinatie die ik zou verwachten, maar je kunt ze goed samen en ook goed apart gebruiken. De pigmentatie is super, ik had nog nooit oogschaduw van Bourjois geprobeerd dus wist niet wat ik kon verwachten. De bruine is echt een geweldige kleur en ook het beste gepigmenteerd, maar ook de paarse is super mooi. Ook staat er handig op de verpakking hoe je de oogschaduw het beste kan aanbrengen.

Wauw, die donkerbruine heeft gouden glitters, i love it!

Pluspunten:

  • Handige/leuke verpakking
  • Mooie kleurtjes
  • Gepigmenteerde kleurtjes
  • Verkrijgbaarheid
  • Er zit een spiegeltje in de verpakking
  • Klein en compact

Minpunten:

  • Prijs (€10,80)

Al met al vind ik dit een fijn oogschaduwpalette. Het heeft mooie en goed gepigmenteerde kleurtjes. Op internet staat dat dit palette €10,80 kost, dus daar ga ik vanuit. Bourjois is o.a. verkrijgbaar bij de kruidvat.
Untitled16.png picture by glambeauty

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

10 reacties

  1. Wat een prachtig doosje, en hele mooi kleuren ^.^ Zo’n soort lila kleurtje heb ik ook van Bourjois alleen is die een stuk minder qua pigment helaas 🙁

Plaats een reactie