Jullie zagen deze lipstick al in mijn shoplog voorbij komen. Ik had hem voor de helft van de prijs gekocht bij ici paris xl. Ipv €12,50 was hij nu maar €6,25 wat ik toch wel vind schelen. Maar vind ik hem ook fijn?

Lees snel mee!

Ik vind de verpakking heel fijn je schuift het dingetje omlaag en hij komt eruit, als je hem erin doet gaat het schuifje weer omhoog. Ik vind de verpakking verder ook wel mooi. De kleur is zo mooi! Donker roze met mini glitters erin. De substantie is ook prima, smeert goed, blijft een tijdje zitten, niet heel lang en is lekker zacht op je lippen. Ik vind deze lipsticks echt heel fijn, en ik wil er nog veel meer kopen! Het enige nadeel vind ik dat de lipstick twee platte kanten heeft zeg maar, ik vind dat minder fijn smeren dan een gewone lipstickvorm (haha get it? :p) Als je deze lipstick ooit in de sale ziet meenemen! Maar de €12,50 die hij normaal kost vind ik hem dan ook weer niet waard.

Deze lipstick is o.a. bij ici paris xl en kruidvat te koop.

 

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

6 reacties

Plaats een reactie