Dit palette is een van de dingen die ik heb ontvangen in het winactie pakketje wat ik heb gewonnen. Het is een oogschaduw palette, met vier kleuren oogschaduw van het merk ‘Butterfly’. Ik heb hier zelf nog nooit van gehoord dus ik was er wel benieuwd naar!


Het doosje gaat gemakkelijk open en sluit ook goed. Ik vind het uiterlijk er prima uitzien.

Zoals je kunt zien op de foto, zitten er overal glitters. Dit komt vooral omdat de oogschaduw erg veel fall out heeft, wat jammer is. Ik vind het wel leuk dat er deze kleurtjes in zitten, want die heb ik nog niet zo veel. Ik heb meestal neutrale kleuren oogschaduw, maar dit is ook een keer super leuk! De kleurtjes geven vrij goed pigment af, ze zijn niet super maar er komt zeker kleur vanaf! Ze zijn mooi met elkaar te combineren. Ik ben echt heel blij met dit palette!

Hier heb ik de kleurtjes geswatcht, zoals je ziet, zien ze er prima uit!

Pluspunten:

 • Mooie kleuren
 • Goed pigment
 • Doosje gaat goed open en dicht

Minpunten:

 • Fall out
 • Verkrijgbaarheid

Ik weet helaas niet waar dit palette te koop is omdat ik het heb gekregen. Maar als je het ooit tegen komt, zou ik er zeker even naar kijken, want het is een prima palette!
Untitled16.png picture by glambeauty

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

15 reacties

 1. Nog nooit gehoord van dat merk, maar het ziet er wel een aardig goed paletje uit. Jammer van de fall out! De kleuren zijn alleen niet helemaal mijn ding, nogal metallic achtig of glitterig, ik hou meer van mattere kleurtjes 🙂

 2. Ken het ook niet, lijkt een beetje op van die palettes met 3 kleuren van Bourjois 😛 Kleurtjes zijn ook niet zo mijn ding maar pigmentatie ziet er inderdaad nog best ok uit!

 3. Mooie kleuren! Doet me denken aan een budget versie van een bourjois palette… (geen idee of hij goedkoper of duurder is…?!)

  • Danique Reageer

   Sorry ik weet de prijs van dit palette niet ;( dus ik kan daar geen uitspraak over doen

 4. Heel mooi! Ziet er goed uit!
  wij verkopen ook het merk Butterfly , ga is kijken of wij dat palette ook kunnen inkopen

Plaats een reactie