Laatst kwam ik make-up van Calvin Klein tegen bij een winkeltje genaamd Budget. Budget is vergelijkbaar met de Big Bazar. Natuurlijk kon ik het niet laten om wat producten van dit luxe merk te proberen.

De drie producten die ik meenam zijn allemaal lipproducten. Ik nam twee Ultimate edge lipglosses mee in Rose en Boy Penal. Daarnaast nam ik een Delicious pout lipgloss mee in Cupid. Ik vind de verpakkingen simpel, maar wel leuk.


De Ultime edge lipgloss wordt, zoals je wel kan lezen, omschrijven als een lipgloss. Een lipgloss in een potje. Ik moet gelijk zeggen dat het product aanvoelt als een lippenbalsem. Het is gewoon een verzorgende lippenbalsem in een potje met een lichte kleur. Ze zijn niet mega gepigmenteerd, maar dat vind ik op zich ook niet nodig voor een simpele lippenbalsem. Wat hij goed doet is verzorgen, en dat is het belangrijkste. De geur is prettig en het is leuk dat er een beetje kleur van af komt!


Daarnaast nam ik deze lipgloss mee in de kleur Cupid. Wat ik leuk vind aan deze lipgloss is de verpakking. Het is eigenlijk een knijptube, maar wel leuk vormgegeven. Je moet wel opletten dat je niet teveel opsmeert, want het is nog weleens lastig om te doseren met zo’n lipgloss. De kleur is echt super mooi! Hij is donker rood met een subtiele shimmer erin. De lipgloss is echt ontzettend goed gepigmenteerd. Ik verbaasde me hier echt over. Ik vind de kleur ook heel chic. Hij plakt wel een beetje, maar daardoor blijft hij wel langer zitten. De geur is vrij zoetig.


Links zie je de ‘lipglosses’ uit het potje. Zoals je kan zien komt er wel kleur vanaf, maar niet mega veel. Maar check de lipgloss ernaast! WOW! Wat een pigment. De kleur is ook echt prachtig.


Hier zie je de lipgloss aangebracht op mijn lippen. Ik heb hier één dun laagje aangebracht. Als je wilt kun je hem dus heel goed opbouwen. Ik vind hem erg mooi!


Daarnaast ook nog een full face foto met de Delicious Pout lipgloss in de kleur Cupid. Ik heb de andere lipglosses niet op mijn lippen geswatcht, want die zijn vrij sheer.


Ik vind de Calvin Klein producten echt heel erg fijn. De lipglosses in het potje zou ik zelf meer omschrijven als lippenbalsems. Ik vind ze erg fijn in gebruik als lippenbalsems, want ze verzorgen je lippen goed en laten een heel klein beetje kleur af. De lipgloss kan ik echt aanraden! Wat een prachtige kleur en wat een goed pigment! Calvin Klein make-up is o.a. te koop bij Budget.

Calvin Klein Ultimate Edge lipgloss, Rose
Calvin Klein Ultimate Edge lipgloss, Boy Penal
Calvin Klein Delicious Pout lipgloss, Cupid
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

15 reacties

  1. Ik heb een nagellak van dit merk, maar die is niet geweldig. Deze glosses zien er wel erg goed uit, moet ik zeggen. Dat had ik niet verwacht!

Plaats een reactie