De Catrice mono’s kennen we natuurlijk al een langere tijd, maar sinds deze maand zijn er nieuwe kleuren in het assortiment bij gekomen. Ik nam twee kleurtjes mee die mij erg mooi leken, namelijk 400 My first copperware party en 420 Talk like an egyptian.

Het uiterlijk van de oogschaduws vind ik erg mooi. Ze zitten in een mooi doosje, wat er niet goedkoop uitziet, en ik vind het een fijn formaat om op te bergen. Het doorzichtige vind ik ook mooi, en je kunt goed de kleur zien als je er meerdere hebt.

Links zie je My first copperware party, een mooie donker bruine kleur en rechts Talk like an egyptian, een mooie goud gele kleur.


My first Copperware party is een mooie donker bruine kleur met shimmer erin. Hij voelt erg zacht aan en is mooi te gebruiken in de crease. Hij is ook goed te blenden dus dat is erg fijn. De oogschaduws van Catrice hebben bijna geen fall out, ook deze niet wat ik echt een pluspunt vind. Een prachtige kleur, goed draagbaar voor zowel overdag als ’s avonds.


Talk like an Egyptian is een vrij aparte kleur. Hij is goud geel en heel erg shimmery. Hij is heel erg mooi op je gehele bewegende ooglid, hij valt wel goed op. Ik vind deze kleur ook heel erg zacht, maar minder zacht dan de vorige. Deze heeft ook bijna geen fall out, wat dus ook erg fijn is. Hij is ook goed draagbaar en natuurlijk lekker goedkoop!


Zoals je ziet zijn ze goed gepigmenteerd. Ze zijn ook goed te combineren samen.


Ik heb talk like an egyptian gebruikt over mijn gehele ooglid en my first copperware party voornamelijk in de crease. Ik heb ze heel erg goed geblend, omdat het overdag was, daarom vallen ze iets minder op. Maar ze zijn echt mooi samen en goed gepigmenteerd.

Pluspunten:

  • Mooie kleuren
  • Fijne en mooie verpakking
  • Goed pigment
  • Zacht en goed te blenden
  • Geen fall out
  • Verkrijgbaarheid
  • Prijs (€2,79 per stuk)
Minpunten:

  • Geen

Ik ben erg enthousiast over deze nieuwe kleuren in het assortiment. Ik vind de oogschaduws van Catrice over het algemeen erg goed, maar soms zitten er kleurtjes tussen die wat minder zijn. Deze twee zijn echt aanraders, heel mooi voor overdag. Ze kosten €2,79 per stuk bij de kruidvat.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

15 reacties

  1. Mooie kleuren, deze ga ik ook kopen als ze eindelijk het vernieuwde assortiment hebben… ga vanmiddag maar weer eventjes kijken

  2. Oeh! Van de week is het 2 mono’s van Catrice voor 4 euro! Nu weet ik welke ik zowieso moet hebben (deze allebei! 😀 )

Plaats een reactie