Zoals de meeste van jullie wel weten, komt Catrice met een geheel vernieuwd assortiment. En daarin kwamen er ook nieuwe oogschaduws uit, waaronder de quattro’s, waarvan ik er een meenam. Ik heb voor de kleur 030 OMG i want that! gekozen, met zowel bruin als groen tinten.


Ik vind de nieuwe verpakkingen van Catrice echt heel erg mooi. Ze ogen niet goedkoop en gaan goed open. Ook vind ik dat ze erg mooi staan in mijn stash.
Er zitten dus vier kleurtjes in de quattro. Een bruine, hÊÊl donkerbruin/zwart, mosgroen en een highlighter. Ik vind de oogschaduws van catrice heel erg fijn. Ik had al ervaring met enkele mono’s. Ze zijn heel erg zacht en geven goed kleur af. Ook zijn ze makkelijk met elkaar te combineren en goed te blenden. Ik vind dit een heel handig palette voor feestjes, maar als je de bruin met de highlighter combineert, kan het ook makkelijk overdag. Het pigment van dit palette is ook erg goed, vooral voor de prijs van deze quattro.

Zoals je kunt zien is het pigment echt amazing. De oogschaduws voelen erg fijn aan, en deze swatches zijn gemaakt met 2x er overheen gaan. Alleen de highlighter is wat brokkeliger, en brengt minder mooi aan. Maar dat is niet zo’n probleem.

Pluspunten:

  • Mooie verpakking
  • Goede kwaliteit
  • Goede pigmentatie
  • Verkrijgbaarheid
  • Meerdere varianten
  • Prijs (â‚Ŧ4,49)

Minpunten:

  • De highlighter is wat ‘brokkelig’

Ik vind dit palette echt een mega aanrader! Er zijn naast deze, nog 3 andere kleur varianten, die ik ook zeker wil aanschaffen. En voor de prijs van â‚Ŧ4,49 kun je dit palette echt niet laten liggen. Catrice is verkrijgbaar bij de kruidvat.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

14 reacties

Plaats een reactie