Iedereen kent ze wel, de absolute moisture lipsticks van Catrice. Super fijne budget proof lipsticks. Maar nu gaan ze uit het assortiment! Natuurlijk komen er andere voor in de plaats, hopelijk zijn deze net zo fijn! De lipsticks kun je nu nog kopen voor de helft van de prijs, dus als je ze tegenkomt zou ik ze zeker meenemen! In mijn laatste shoplog zagen jullie dat ik er nog eentje had aangeschaft, maar deze komt niet voor in het artikel, omdat ik de fotos al eerder had gemaakt. Dus misschien komt daar nog een apart artikeltje over als er behoefte aan is. Maar goed, nu op naar de lipsticks!


Ik heb 4 kleuren, 030 spicy coral, 040 noisette cocktail, 110 gentle beige en 130 soft coral. Vier totaal verschillende kleurtjes, maar daardoor niet minder mooi. De verpakkingen zijn glanzend, en donker, ik vind ze wel mooi en ze gaan ook goed open en dicht. De lipsticks vind ik echt heel erg prettig, ze smeren echt super fijn en geven goed kleur af! Er is ook veel kleurkeuze, dus voor iedereen zit er wel wat bij. Ze geven ook goed kleur af, dus je hoeft niet 100x over je lippen heen voordat je iets ziet.

Hier heb ik ze even op mijn arm geswatcht, zoals je ziet zijn sommige shimmery en andere wat minder. Allemaal bevatten ze een mooie glans. De textuur is echt heel erg fijn. Ze verzorgen mijn lippen, terwijl ik tegelijkertijd ook een mooi kleurtje heb!


Zo zien ze eruit op mijn lippen, sorry dat niet alle fotos scherp zijn! Mijn favorieten zijn Spicy coral en Noisette cocktail. Gentle beige vind ik echt verschrikkelijk, dit is echt een lelijke kleur voor mijn huid. Een nude kleur, maar veel te donker, en heel moeilijk aan te brengen, nee dat is niks. Soft coral is ook niet echt iets voor mij, hij staat me gewoon niet, maar ik denk dat hij bij blankere meiden erg mooi is!

Pluspunten:

 • Veel kleurkeuze
 • Verzorgen goed
 • Geven goed kleur af
 • Prijs (op het moment €1,50)
 • Fijne geur

Minpunten:

 • Gaan uit het assortiment

Als ik jou was, zou ik nog even snel kijken of ze deze lipsticks van Catrice nog bij jou in de buurt hebben. Ze gaan definitief uit het assortiment, en ik weet niet of er dezelfde kleuren terug komen. Maar voor de prijs van €1,50 kun je ze niet laten liggen. Catrice is o.a. verkrijgbaar bij de Kruidvat.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

15 reacties

 1. Super mooi! Ik heb 3 ervan ook (040,080 en 110) en ik ben met allen heel blij ! 😀 Maar ik heb wel een vraagje, ik weet niet of anderen er ook last van hebben maar ik kan het kleine lettertype niet zo goed lezen. Misschien zou je het de volgende keer net iets groter kunnen maken? (Of ik ben super blind haha)

  x Martine

 2. Ik vind gentle beige zo mooi! Heb hem zelf ook.. alleen jammer dat ze weg gaan.. hopelijk krijgen we iets nog leukers ervoor terug (A)

 3. Gentle Beige is echt mijn favoriet! Helaas waren ze bij ons al allemaal (de mooiste) weg 🙁

Plaats een reactie