Een hele tijd terug liet ik jullie het Berlin palette zien, maar naast het Berlin palette heb ik er nog twee. Namelijk het Sydney en New York palette. Vandaag ga ik het Sydney palette behandelen, die voornamelijk mooie roze en paarse kleuren bevat.

Net zoals de verpakking van het Berlin palette, vind ik deze verpakking wederom super mooi. Ik houd van die verpakkingen met karton en zo’n klepje die je omhoog moet trekken. Ik vind de vormgeving ook erg mooi. De big city life palettes zijn vrij groot, maar ze bevatten naast 6 oogschaduws ook nog 2 blushes en een oogpotloodje.

Als je aan het lusje trekt gaat het doosje open.

Links zie je twee grote blushes. Wat ik leuk vind is dat de kleurtjes apart ook nog namen hebben. De bovenste blush heet Opera house en onder zie je Taronga zoo. Rechts zie je 6 kleurtjes oogschaduw, namelijk een mooie paarse kleur (Sydney aquarium), een prachtige bruine kleur (town hall), nog een paarse kleur, lichter als de bovenste (the rocks), een matte bruine kleur (harbour bridge), een licht paarse/roze kleur (royal botanic garden) en een highlighter (bondi beach). Je krijgt dus 5 shimmer oogschaduws en 1 matte. Ik vind de kleurencombinatie heel erg mooi.

De producten zijn zacht van structuur en er komt dan ook een geweldig pigment vanaf. Doordat ze zo zacht zijn, kun je ze goed met elkaar blenden. Bij de blush moet je wel oppassen dat je niet te veel aanbrengt, anders krijg je te roze wangen. Je moet wel uitkijken voor fall out, want dat kan nog wel eens gebeuren als je er té enthousiast overheen gaat. Het potloodje is gewoon zwart, net als in de andere palettes, niet heel bijzonder dus. Hij is ook niet van super kwaliteit.

De oogschaduw kleuren, ik vind ze echt prachtig! Ze zijn ook goed te combineren.

En de twee blushes!

Pluspunten:

 • Prachtige verpakking
 • Leuk meedere producten in een (blush, oogschaduw en oogpotlood)
 • Goed pigment
 • Verkrijgbaarheid
 • Verschillende kleurencombinaties
 • Handig om mee te nemen
 • Prijs (€6,99)

Minpunten:

 • Potloodje is niet van super kwaliteit
 • Kijk uit voor fall out

Ik vind dit zeker een musthave. Ik vind dit palette zeker mooi, maar ik vind Berlin nog net iets mooier. Maar deze staat zeker op de tweede plaats! Voor een prijs voor €6,99 kan ik ze ook niet laten liggen. Wees er snel bij, want het is een LE.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

14 reacties

 1. Supermooi! Misschien ligt hij deze week al bij een kortingsbak, want de nieuwe Le van Catrice komt deze week in de winkel!

 2. Ik heb dit palette en die van new york. Ik ben met beide erg blij en voor de rest is er alleen nog de Londen palette te krijgen in Haarlem. Maar die vind ik niet zo. Berlin is nergens meer te bekennen.

 3. Deze heb ik ook, vind het een prachtig palette! Vind de blushes uit dit palette ook erg mooi.

 4. Heb deze ook gekocht, als enige, en ik ben er best blij mee! De paarse kleuren vind ik alleen wat tegen vallen. Er is ook een kruidvat bij mij in de buurt waar het wat minder loopt. Vaak komen le’s daar in de kortingsbakker terecht dus ik hoop nog een palette met extra korting te kunnen scoren! :mrgreen:

 5. Ik heb de New York versie… Inderdaad zeer goed gepigmenteerd en vooral mooi vormgegeven! Alleen jammer dat mijn palet er nu al ietwat rommelig uitziet, want zodra je met een applicator over de oogschaduw komt er een hoop poeder los. En dat vind ik een minpuntje, maar ach voor de prijs 😉 zou ik daar niet voor laten!

Plaats een reactie