De nieuwe LE van Catrice ligt al weer enkele dagen in de winkels, namelijk de LE Bohemia. Ik vond een aantal producten wel mooi en was ook benieuwd naar sommige, dus nam ik ze mee. Vandaag laat ik jullie die producten zien. Ik heb ook nog drie nagellakjes gekocht, maar die komen later aan de beurt.

Als eerste ga ik het hebben over de bronzer die uitkwam in deze collectie.

Catrice Bohemia definition bronzer (€3,99)
De bronzer die uitkwam in deze collectie is een vrij lichte bronzer. Ik vind de verpakking echt heel erg mooi, en het printje in de bronzer zelf ook, dus kon ik hem echt niet laten liggen. Het pigment is erg goed en ik denk dat deze heel erg fijn is voor meiden met een wat lichtere huid. Hij is volledig mat, dus hij kan prima overdag. Ook ruikt hij heel lekker. Ik vind het een fijne bronzer, maar bij mij zie je hem niet super goed, omdat ik niet heel erg blank ben. Maar zeker een aanrader, hij heeft namelijk ook nog eens een fijn prijsje!

Echt een mooi printje! Ik hou van kleine details.

Swatch op mijn huid. Hij lijkt een beetje oranje maar dat is hij totaal niet. Ik vind hem heel erg mooi op mijn gezicht.

 

Dan ga ik jullie iets vertellen over twee van de vier oogschaduws die uitkomen.

Catrice Bohemia absolute eye colour – c01 my home is my sand castle & c02 yes, you tan! (€2,79)
Er zitten vier kleuren oogschaduw in deze collectie, maar er waren twee kleurtjes die mij aanspraken. Namelijk my home is my sand castle en yes, you tan! Wederom heeft Catrice weer erg leuke namen bedacht. Het zijn beide vrij neutrale kleuren, maar zoals jullie onderhand wel weten, houd ik daarvan. Ik vind de verpakkingen van deze oogschaduws ook erg mooi, de versiering is leuk en verder erg strak.

Links zie je my home is my sand castle, een hele mooi highlighter. Hij is vrij licht en bevat veel shimmer, maar hij is toch erg draagbaar. Rechts zie je yes, you tan!, een mooie bruine kleur met ook erg veel shimmer. Beide zijn, zoals we gewend zijn van Catrice, erg gepigmenteerd. Ze voelen zacht aan en zijn goed te blenden. Deze kun je ook heel erg mooi combineren. Ja, ik ben fan!

Look, pretty! Links my home is my sand castle en rechts yes, you tan!

 

Dan ga ik iets vertellen over de loose powder eyeliner.

Catrice Bohemia loose powder eyeliner – c02 nap in the shade (€3,49)
Dit vond ik toch zo’n apart product, en ik wist totaal niet wat ik ervan kon verwachten en wat ik ermee moest. Dus kocht ik hem, want dat wil ik graag even uitvinden! Het is eigenlijk gewoon een eyeliner, alleen dan in poeder vorm. Dus hij is heel goed te vervagen en uit te blenden, maar door de fijne applicator kun je heel makkelijk een lijntje trekken. Ik vind het vrij leuk uitgevonden, en als je een keer scheef zit is het heel makkelijk te verbeteren doordat dit goed vervaagd.

De applicator is heel erg buigzaam en je kunt er ook goed precies mee werken. Heel fijn gevonden. Ik heb de zwarte kleur, met shimmer erin. Maar de shimmer valt niet heel erg op als je hem op hebt. Het nadeel van dit product is, dat je het er vrij snel afwrijft. Maar een voordeel is, is dat hij totaal niet creast. Ik vind het wel een leuk product!

Zoals je ziet zit er wel een enkele shimmer in, maar hij is vrijwel mat.

 

Ten slotte laat ik jullie nog een van de vier lipglosses zien die uitkomen in deze collectie.

Catrice Bohemia lip gloss – 04 looking sunkissed (€3,79)
Ik vind het uiterlijk van de lipgloss wel leuk, niet heel speciaal. Dit kleurtje sprak mij het meeste aan, de andere kleuren waren nogal apart en moeilijk te combineren denk ik. Het nadeel aan lipgloss van Catrice vind ik de verschrikkelijke applicators. Ze zijn HUGE. En aangezien ik vrij dunne lippen heb, smeer ik er altijd naast. Ze zijn echt heel erg lang en dat stoort vind ik.

Zie je hoe lang hij is, van mij had hij iets korter gemogen. De lipgloss zelf vind ik mooi. Het is een donker roze kleur die neigt naar rood. Vrij opvallend voor overdag, maar ik vind het wel kunnen. Er zit wel een shimmer in, maar die zie ik niet terug op mijn lippen. Ik vind het een leuk kleurtje, maar niet erg speciaal.

De gloss op mijn huid.

Mijn lippen zonder iets.

Mijn lippen met de gloss.

 

Natuurlijk heb ik ook nog even een full face foto voor jullie waar ik alle producten heb gebruikt!

Al met al vind ik de Bohemia LE leuk, ik vind de bronzer mooi, de oogschaduw kleurtjes en de liner vind ik ook erg leuk gevonden. De lipgloss vind ik niet super speciaal. Maar als je nog iets wilt kopen van deze collectie moet je er snel bij wezen, want op is op!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

18 reacties

  1. Mooie producten heb je geshopped. Ik heb ook een gloss en oogschaduw uit deze collectie gescoord. Mooie look! Lipgloss staat je super goed.

  2. Ik vind de collectie er echt ontzettend mooi uitzien, alleen het zijn allemaal van die kleuren die ik al heb, jammer!

  3. ik had laatst ook de bronzer gekocht maar moet ‘m nog testen 😀 denk wel dat het 1 van mijn favorieten zal worden 😀

Plaats een reactie