Jullie konden hem al even bewonderen in mijn afgelopen shoplog, de mooie bronzer uit de nieuwe lijn van catrice. Het is een bronzer, met veel glitters, ik zelf koop niet zo vaak bronzers maar deze vond ik er toch wel erg mooi uitzien!

Benieuwd? Lees snel mee!

Ik vind dat de le’s van catrice steeds beter worden en steeds duurder gaan ogen. Ook bij deze hebben ze weer erg hun best gedaan om de verpakkingen te verbeteren. Ik vind deze verpakking echt heel fijn omdat hij een beetje magnetisch is en heel goed sluit, dicht en open gaat. Ook vind ik de versieringen die erop staan mooi. Nu de bronzer zelf, er zitten heel veel mini glitters in en hij is goed gepigmenteerd. Ik zelf heb een licht getinte huid, wat er wel mooi bij is maar ik denk dat deze bronzer niet geschikt is voor mensen met een hele lichte huid, omdat het dan nogal in your face is. Maar vind je deze bronzer mooi, dan zou ik hem zeker snel aanschaffen voordat hij is uitverkocht! Ook vind ik het printje die in de bronzer is gedrukt zo mooi!

pretty <3

Deze bronzer is te koop bij de kruidvat voor ik dacht €3,75. Ik zou hem snel kopen voordat hij op is.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

8 reacties

  1. Prettyness! Ik ga deze ook kopen gewoon omdat ‘ie er zo mooi uitziet ^^ – kleine verslaving –

Plaats een reactie