De nieuwe limited edition van Catrice ligt alweer een paar dagen in de winkels, ik vind dat de le’s van catrice er steeds meer op vooruit gaan. Verpakkingen, producten enzovoort! Je hebt deze lipgloss in 3 kleuren, een oranje, rode en roze.

Benieuwd? Lees mee!

Het uiterlijk vind ik mooi, er zitten van die mooie barok-achtige versiering op de buitenkant wat ik wel mooi vind! Ook is deze lipgloss handig in gebruik. Het is een fijne applicator. Dan de substantie, hij is een beetje plakkerig maar dat is niet zo erg want dan blijft hij goed zitten. Het heeft een caramel geur, maar daar stoor ik me niet zo aan. Hij is wel erg aanwezig dus als je er niet van houdt is dit denk ik niets voor jou. Dan de kleur, die is echt heel mooi, in het ‘flesje’ lijkt hij donker roze, dat is hij ook maar op je lippen neemt hij een mooie kleur aan! Ja ik ben fan, en ik ga misschien ook nog wel de andere twee kleuren halen!

Soo pretty!

Deze lipgloss is voor €2,75 te koop bij kruidvat fillialen met catrice. Ik zou er snel bij zijn, want de le’s zijn vaak snel uitverkocht!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

8 reacties

Plaats een reactie