Sinds een week heeft Catrice weer een nieuwe LE in de winkels liggen, namelijk Celtica. Ik zag deze collectie al wat eerder in Duitsland. Omdat ze nog alle producten hadden, kon ik op mijn gemak kijken wat ik mee wilde nemen. Ik vond niet alles heel erg boeiend, maar ik zag wel twee oogschaduws die ik mooi vond. Die nam ik mee en laat ik jullie vandaag zien!

In totaal komen er drie oogschaduws uit in de Celtica LE. Deze twee kleuren trokken mijn oog. Links zie je Paralilac en rechts zie je Celtica by nature. Beide hebben een super mooi patroon! Het doet me een beetje denken aan een limited edition die MAC (Champale) ooit had.


Sinds Catrice haar mono’s heeft vernieuwd, vind ik de kwaliteit wel prima. Daarom was ik ook erg benieuwd naar de kwaliteit van deze LE. Van beide oogschaduws komt redelijk wat kleur af. Wel zijn ze een beetje kruimelig, maar als je hier voorzichtig mee omgaat, heb je geen last van fall out. Beide kleuren kun je prima opbouwen.


Paralilac is zoals de naam zal zegt een paarse kleur. Ik vind deze echt heel erg mooi. Het is een donker paarse/taupe kleur die mat is. Deze is echt ontzettend mooi om in je crease te dragen. Hij is heel erg goed op te bouwen, dus je kunt hem erg intensief maken.


Celtica by nature is een mooie neutrale kleur. De oogschaduw heeft een champagnekleur en is erg goed te gebruiken over het hele bewegende ooglid, als je een neutrale look wil. Deze is ontzettend draagbaar voor overdag. Beide oogschaduws voelen erg zacht aan.


Zoals je kunt zien komt er best wat pigment af. Je kunt de oogschaduw opbouwen en kunt ze voor extra intensiteit nat maken. Celtica by nature bevat shimmer en Paralilac is een matte kleur.


Ik vind de oogschaduw uit de Celtica lijn erg leuk! Het zijn geen musthaves, maar de kleuren zijn zeker mooi. Voor dat geld kon ik het eigenlijk niet laten liggen. Mocht je ze nou heel erg mooi vinden, wees er dan snel bij want met een LE betekent het altijd op is op.


De Catrice Celtica lijn is nu verkrijgbaar bij de Kruidvat.

Catrice Celtica eyeshadow, Paralilac – €3,89
Catrice Celtica eyeshadow, Celtica by nature – €3,89
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

10 reacties

  1. Ik vind de paarse echt heel erg mooi! Ik heb alleen niets meegenomen, omdat ik niet echt iets interessant vond, net zoals jou dus. Maar nu ik die paarse zie, love it!

Plaats een reactie