De nieuwe blushes van Catrice liggen alweer een tijdje in de winkels. Veel mensen waren er over te spreken, en ik ook. Ik was erg benieuwd ernaar, dus nam ik een tijd geleden twee kleurtjes mee. 030 pink grapefruit shake en 010 raspberry ice cream. Allebei mooie roze kleurtjes.


Ik vind het uiterlijk van de nieuwe blushes erg mooi, de doosjes zijn doorzichtig en het patroon zelf van de blushes is ook erg mooi. Ze ogen niet zo goedkoop als ze zijn. Er zijn in totaal 4 blushes, waarvan ik er dus 2 heb.

Pink grapefruit shake is echt een mooie roze kleur, met een mooie shimmer erin. Deze zie je goed zitten als je hem op hebt, maar is toch heel natuurlijk. Raspberry ice cream is iets lichter, maar ook erg roze. Ook deze geeft je een natuurlijke glow. De blushes hebben twee kleuren in een verpakking, een lichtere en een wat donkere, maar ik gebruik ze altijd door elkaar heen. Omdat de blushes vrij groot zijn, kun je de kleurtjes makkelijk apart gebruiken.

Hier zie je de swatches. Ik moet er even bij zeggen dat het erg moeilijk was om ze op de foto te krijgen. De kleuren komen dan ook niet helemaal tot hun recht. Hier lijken ze bijna hetzelfde, terwijl in het echt raspberry ice cream echt een stuk lichter is. Ik vind het beide mooie kleurtjes en de shimmer erin ook.

Pluspunten:

  • Mooie kleurtjes
  • 4 verschillende
  • Natuurlijke look
  • Mooie/fijne verpakking
  • Verkrijgbaarheid
  • Prijs (€3,49 per stuk)

Minpunten:

  • Geen

Al met al vind ik de nieuwe blushes van Catrice erg fijn, ze zijn goedkoop en kwalitatief erg goed. Je hebt er al een voor €3,49 bij de Kruidvat.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

12 reacties

Plaats een reactie