De nieuwe LE collectie van Catrice ligt weer in de winkels. Dit keer is het de LE Enter wonderland. Producten die prachtig versierd zijn met vlindertjes. Ik nam twee producten mee die me wel aanspraken, en was er erg benieuwd naar. Een oogschaduw duo en een eyeliner.


Catrice enter wonderland absolute eye colour duo – c02 miracle heaven (€3,79).

Er komen verschillende duo’s uit in deze collectie. Maar ik koos voor deze, met mooie blauw tinten. Omdat ik binnenkort gala heb (en een donker blauwe jurk heb) leek me dit perfect om looks uit te proberen voor mijn make-up bij het gala. Ik verwacht altijd erg veel pigment van de oogschaduw van Catrice, dus ook bij deze. Helaas is dit een dikke tegenvaller. Toen ik ging swatchen, kwam er nauwelijks pigment af. Ik vond het echt heel raar, omdat ik hele gepigmenteerde oogschaduws van Catrice heb. Ik ben er een paar keer heel hard overheen gegaan, maar de oogschaduws zijn erg hard, waardoor er dus weinig kleur vanaf komt. Echt heel erg jammer, want ik had er meer van verwacht. Ook voor de prijs, niet dat hij erg duur is, maar ik verwachtte er gewoon te veel van.

Catrice enter wonderland metallic liner – co1 miracle clouds (€2,99).

Ook nam ik deze donker blauwe metallic liner mee. Puur omdat ik deze kleur eyeliner nog niet had. Ik was er erg benieuwd naar of deze eyeliner goed zou dekken. Het kwastje is erg dun, maar ik vind dat wel fijn om mee te werken. Wel heeft het wat oefening nodig, vooral als je niet zo’n vaste hand hebt. Maar na een paar keer, lukte het mij wel om een recht lijntje neer te zetten. De eyeliner dekt vrij goed, en heeft een mooie kleur en shimmer erin. Over dit product ben ik meer te spreken dan over de oogschaduw duo.


Hier zie je de swatches. Helaas bijna geen pigment van het oogschaduw duo, maar de eyeliner dekt vrij goed. Sorry voor het kronkelige lijntje, ik moet nog oefenen.

Ik zou de oogschaduw duo laten liggen, maar zeker een kijkje nemen naar de eyeliner. Ik vind het echt heel erg jammer, had er wat meer van verwacht. Misschien zijn de andere oogschaduw duo’s beter, maar ik weet niet of ik ze koop na het zien van dit pigment. Catrice is verkrijgbaar bij de Kruidvat.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

12 reacties

  1. Oei valt me toch wel tegen inderdaad. Toch ben ik wel benieuwd naar een look met de eyeliner, lijkt me wel een mooi kleurtje voor op je oog.

  2. Wat jammer! Misschien als je de oogschduw nat gebruikt, dat het beter is? Want zo is de pigmentatie erg slecht.

Plaats een reactie