Catrice komt met een leuk soort oogschaduw uit in de feMALE LE. Namelijk de eye aquarelle duo chalks. Ik herkende ze meteen van een ander merk, waar ik al veel goeds over heb gehoord. Dus ik was heel erg benieuwd naar de buget variant van Catrice! Er zijn in totaal zes kleurtjes die in drie setjes uitkomen.

De oogschaduws komen per twee in een doosje. De oogschaduws zelf zijn helemaal los van elkaar.

De oogschaduws komen in een plastic kuipje, die goed open gaan. Boven zie je c01 Love me Gender, daaronder c02 Tomboy en ten slotte c03 Boys are Back. Ik vind alle zes de kleuren heel mooi. Ze zijn goed afzonderlijk te gebruiken maar ze gaan ook prima met elkaar.

Love me Gender bestaat uit een mooie donker bruine en een bruin/oranje kleur. Het pigment van alle zes de oogschaduws is zeer indrukwekkend. Je kunt ze zowel droog als nat aanbrengen. Deze kleurtjes bevatten een prachtige shimmer. Wel komen er een paar kruimels vrij, dus daar moet je mee oppassen.


Tomboy bestaat uit een donker groene en licht blauwe kleur. Ook deze bevatten een prachtige pigmentatie.


Boys are Back, het laatste duo, bestaat uit een mooie oud roze kleur en een zwarte kleur. Prachtig te combineren. Let bij de zwarte kleur wel op voor fall out. Ook deze zijn weer heel erg goed gepigmenteerd.


Swatches zijn droog aangebracht. Foto met flits.

Foto zonder flits.

 
Ik ben echt heel erg fan van deze oogschaduws. Ik hoop dat Catrice met nog meer kleuren komt. Ik vind het zeker aanraders. De setjes kosten โ‚ฌ2,99 per stuk.

Houd Glambeauty deze week in de gaten, want je maakt kans op alle zes de kleurtjes!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

14 reacties

  1. Ze zijn pretty!! <3 Ik hoop dat ze in het vaste assortiment komen ๐Ÿ™‚ Bij mijn kruidvat hadden ze ze namelijk niet meer, snif.

  2. Boys are Back heb ik nog kunnen scoren gelukkig! Maar heb wel spijt dat ik de rest niet heb haha ๐Ÿ˜‰ Ze zijn erg mooi!

Plaats een reactie