Dit was echt een blush die ik meteen wilde, toen ik de persfotos zag! De verpakking is gewoon prachtig en de kleur leek me ook heel mooi. Ik heb het over de blush van Catrice uit de Floralista lijn. In de kleur As Lively As Ever. Dit is een blush met twee delen, een roze en een wat meer peachy kleur, en als je die combineert krijg je ook een prachtige kleur.


Zoals ik al vertelde vind ik de verpakking echt prachtig. Er staan mooie bloemen op, die ook nog doorlopen in de blush. De verpakking gaat heel makkelijk open, het is precies dezelfde verpakking als de oogschaduws, alleen dan een beetje groter.

Check die prachtige print! Ik vind de kleuren van deze blush heel erg mooi, ze zijn zowel apart bruikbaar (omdat de helften vrij groot zijn) als samen. Er zit een donker roze en peachy kleur in, als je samen mengt, krijg je een mooie licht roze kleur! Er komt bijna geen poeder vrij als je er met je kwast overheen gaat, wat ook echt een pluspunt is. Je kwast pakt ook goed kleur op, en geeft je een gezonde look. Ik denk dat deze blush voor vrijwel iedere huidskleur geschikt is.

Ik vind de kleuren echt prachtig. Links en midden, zijn de kleuren apart en rechts gecombineerd. Ik vind de combinatie echt prachtig, en ik gebruik hem dan ook altijd door elkaar.

Pluspunten:

  • Mooie en fijne verpakking
  • Prachtige print
  • Kleuren afzonderlijk bruikbaar
  • Geschikt voor meerdere huidskleuren
  • Geeft een gezonde look
  • Prijs (€3,99)
  • Verkrijgbaarheid, o.a. bij de kruidvat

Minpunten:

  • Het is een LE, dus maar tijdelijk verkrijgbaar

Als je deze blush net zo prachtig als ik vind, moet je zeker snel naar de kruidvat gaan. Het is namelijk een LE, wat dus betekent dat hij niet voor altijd verkrijgbaar is. Ik vind het zeker een aanrader, kijk er vooral even naar als je hem tegenkomt, want ook voor een prijs van €3,99 kun je hem niet laten liggen. Catrice is o.a. te koop bij de Kruidvat.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

8 reacties

Plaats een reactie